Ivan betalte for bedstefars mad på McDonald's, da hans kort blev afvist: Nu har han selv fået en stor gave

Foto: Facebook

Per oplevede en situation midt i køen hos McDonald's, som fik ham til at efterlyse en ung mand. Han fortjener et klap på skulderen, mener Per.

Når nogen gør noget godt for andre, skal vi huske at sige tak, mener nordmanden Per Einar Holmvik.

På under et døgn har hans opslag på facebook fået over 5.000 likes og næsten 500 delinger.

Opslaget handler om en tilfældig episode i byen Steinkjer i Midtnorge, hvor Per stod i kø på den lokale fastfoodrestaurant og bemærkede et “magisk” øjeblik udspille sig foran ham mellem to fremmede:

- I dag var jeg på McDonald's i Steinkjer for at købe en kop kaffe, mens børnene blev passet. Forrest i køen stod en ældre mand, der havde købt mad til sine børnebørn og betalt for den. Han ville så købe en burger til sig selv, men kortet blev afvist på grund af manglende dækning. Efter flere forsøg dukkede den her unge fyr op og spurgte, om den ældre herres kort ikke virkede. Så trak fyren sit eget kort op og betalte for manden, skriver Per Einar Holmvik.  

Per blev berørt af den unge fyrs gestus og efterlyste ham efterfølgende på facebook ved hjælp af et billede, han fik taget af den fremmede samaritaner:

- For mig blev fyren, som jeg tog dette billede af, dagens helt. Han kørte en sort Vito med lys på taget, så han arbejder sikkert for et firma i Steinkjer. Hvis nogen, jeg kender, ved hvem han er, så få ham til at kontakte mig, så giver jeg ham gerne en hel dag med en snescooter i hans fritid til vinter. Det fortjener han, slutter opslaget.

Helten viste sig at være 19-årige Ivan Bykov, ifølge mediet Trønder-Avisa, der har talt med ham efterfølgende.

Det var bare en lille ting, mener Ivan selv, der ikke tænkte nærmere over det:

- Jeg synes bare, det var synd for ham. Det handlede om 20 kroner, og så sagde jeg jo bare, at det betaler jeg for dig. Manden sagde tusind tak og blev rigtig glad, fortæller Ivan til mediet.

Bedstefaderen fik dog sin bestilling, barnebarnet sin burger og Ivan får altså derfor en scootertur i sneen til vinter, hvis det står til Per Einar Holmvik. 

 

Læs også

Emilia har tatoveret en kvittering fra McDonald's på benet

 

Dagens Gossip