Mor spiser aldrig på McDonald's igen: Fandt klamt væsen i søns Happy Meal

Maden var ikke ikke det eneste, der knasede sprødt.

Den 36-årige kvinde og mor til tre drenge, Sheree Hunter fra Essex,  troede egentlig, at hun gjorde sin yngste søn en tjeneste ved at købe nuggets til ham, som er lidt nemmere at håndtere for en halvandetårig, end en burger er det.

Familien var på McDonald's for at spise, men valget af menu viste sig at give familien en oplevelse, der har præget dem siden, skriver det britiske medie The Sun:

- Jeg købte et Happy Meal til Lennie og snuppede selv en af hans nuggets. Men da jeg bed i den, så jeg, at der stak en sort, tynd orm ud af den, og så gik det jo op for mig, at jeg må have spist den anden halvdel. Det var klamt, siger den forfærdede mor, der til gengæld er glad for, at hun slugte ormen, frem for hendes lille søn.

Foto: Sheree Hunter

Da hun tog maden med op til skranken og viste den til en af de ansvarlige medarbejdere, svarede han, at ”det ligner jo en orm. Den må vi sende ind til hovedkvarteret for at få testet”.

Læs også

McD i USA afslører: Sådan laver vi vores pomfritter

Oplevelsen betød, at moderen lå og kastede op hele natten ved tanken om ”måltidet”, og at hun har haft svært ved at stole på fødevaresikkerhed efterfølgende.

Hun er efterfølgende blevet tildbudt et gavekort til McDonald's på det, der svarer til 130 danske kroner, men det måltid vil Sheree helst undvære:

- Jeg spiser aldrig nogensinde på McDonald's igen.

Hun har efterfølgende været så paranoid, at hun tjekker alt, hvad hun stikker i sin eller børnenes mund, inden de sluger det.

- Det er jo ulækkert det her. Det er jo ikke, fordi at det her er et lurvet gadekøkken; det er McDonald's. Det regner man jo ikke med, uddyber hun.

Burgerkæden har efterfølgende undskyldt hændelsen og understreget, at fødevaresikkerged er deres højeste prioritet.

- Vi har ikke kunne fastslå, hvor dette objekt kommer fra, men vi tror ikke, at det har kunne stå imod de høje temperaturer, vi bruger til at tilberede vores mad med, siger en talsmand fra McDonald's ifølge The Sun.  

Dagens Gossip