​Opfindelsen du har ventet på: Nu kan du klistre din mobil fast alle steder

Foto: YouTube

En ny opfindelse gør din selfie-arm overflødig. Nu behøver du nemlig ikke længere selv holde din telefon.

Du kender det sikkert alt for godt: Du vil tage et billede af dig selv i fuld figur, men der er ingen til steder til at holde kameraet. Eller du vil se noget på mobilen, mens du f.eks. står over opvasken, men hvor skal telefonen ligge?

Små hverdagsproblemer ja bevares – men ikke desto mindre mangler rigtig mange af os ofte en ekstra hånd til at holde vores mobiltelefon.

Foto: Youtube

Men nu er den her! Navnet er 'Anti-Gravity Case' (ingen tyngdekrafts holder, red.) og opfindelsen af et cover til din mobiltelefon, som du kan placere stort set alle steder.

På skabe, spejle, vinduer, vægge eller computer- og tv-skærme – coveret kan sidde på både glatte, flade eller polerede overflader, mens du har hænderne fri til at lave noget andet.

Foto: Youtube

Coverets evne til at sætte sig fast på forskellige overflader skyldes nanoteknologi, der har udstyret coveret med en selv-sugende bagside. Dermed er det banebrydende cover heller ikke hverken klistret eller fedtet at have i hånden.

Foto: Youtube

Forestil dig millioner af bittesmå sugekopper, der er placeret bag på din telefon – så har du 'Anti-Gravity Case', der er udviklet af virksomheden Mega Tiny Corporation. 

Foto: Youtube

Coveret fås til en lang række telefoner – deriblandt både iPhone og Samsung – og koster mellem 200-300 kroner alt efter hvilken telefon, du har.

Dermed er det altså slut med at få krampe i selfie-armen. For eftertiden kan du nemlig blot sætte din telefon fast på væggen og knipse løs.

Mega Tiny Anti-Gravity Case for iPhone 6 / 6 Plus, Galaxy S6 / S6 Edge and iPhone 5 /5s

 

 

Dagens Gossip