Sådan finder du ud af, om din Netflix er blevet hacket

Tusindvis af konti til Netflix er blevet hacket, men der er en måde, du kan løse problemet på.

Tusindvis af konto til Netflix er blevet hacket, hvorefter gerningsmændende har solgt dine oplysninger i grupper på 'det dybe net'. 

Bagmændende har hacket så mange konti, at prisen for at få adgang er helt ned på få kroner, ifølge Tech Insider. 

Men det er heldigvis relativt simpelt at finde ud af, om du er en af dem, der er blevet hacket, ligesom det også er rimelig simpelt at lukke hackerne ude igen. 

I første omgang er det en god idé at gå ind under 'senest set', og hvis der er blevet set film og serier fra din konto, som du ikke kan genkende, kan det godt været et tegn på, andre bruger din konto. 

Men du kan også gå ind på dette website og taste den emailadresse ind, du bruger til Netflix. På den måde kan du finde ud af, om andre også bruger den. 

Jo flere brugere der er på din konto, som du selv har givet adgang, jo større er risikoen også for at blive hacket. Giv derfor så få mennesker adgang til din konto som muligt. 

Beskyt dine Netflix film og serier

Hvis du er usikker på, om fremmede bruger din konto, skal du i første omgang gå ind og ændre dit password under 'min konto'.

Herefter går du igen til 'min konto', hvor du trykker på 'log ud af alle enheder'. 

Det bør i første omgang kaste alle nuværende listetyve af din konto, men sørg for at dit nye password væsentligt anderledes end det første, og at du kun giver det til så få som muligt. Hvis du bruger det samme password til andre sider, er det også en god ide at ændre det. 

Da Netflix ikke viser alle informationerne fra kreditkort, er der i første omgang ikke noget at frygte i forhold til sine kreditkortoplysninger. 

 

 

Dagens Gossip