Toyota Yaris Hybrid: Kvik, økonomisk og miljøvenlig

Foto: Toyota

Hybridbiler er ikke længere blot en fremtidsvision. Hybridbilerne stormer allerede frem, og Toyota har det bredeste udvalg af hybridbiler på markedet.

Den kompakte Toyota Yaris er blot én af dem – den er kvik og driftssikker samt både økonomisk og miljøvenlig. Prøv en tur hos en af ViaBilers servicemindede autoforhandlere.

Fordelene ved en hybridbil er mange. En hybridbil kombinerer benzin og el, og bilen kører derfor meget langt på literen - det er godt for miljøet og din brændstoføkonomi. Den intelligente motor oplader sig selv under kørslen. Du skal derfor aldrig lade din Yaris Hybrid op med et kabel. I stedet genbruger bilen energi fra opbremsninger og fra benzinmotoren.

Hybridmotoren vurderer selv, hvornår det bedst kan svare sig at skifte benzinkørsel ud med elektrisk kørsel - det er typisk, når du kører i byzoner. Når den skifter, bliver der næsten helt stille i kabinen. Fornemmelsen af stilhed under kørsel skal opleves, den kan ikke forklares. Prøv en tur i en Toyota Yaris Hybrid hos en af ViaBilers otte bilforretninger.   

Vælg den rette Toyota Hybrid
Find den Toyota Hybrid, der passer til netop dine behov. Vælg fra alt mellem den kvikke og kompakte Yaris til den familievenlige, stærke og rummelige Auris. Find din kommende Toyota her

Den spritnye Yaris har det hele. Ud over den intelligente hybridmotor fås Yaris også med klassisk benzin- eller dieselmotor. Fælles for alle Yaris-modellerne er det smarte design og det avancerede udstyr, som gør hver tur til en lækker køreoplevelse.

Hos Toyota lægges der altid vægt på kundens behov. Derfor kan du regne med en kyndig, erfaren og serviceminded autoforhandler. Du kan trygt stole på, at du er i trygge hænder hos Toyota.

Dagens Gossip