Alicia Keys' ansigt vækker opsigt på den røde løber

Sangerinden Alicia Keys trak overskrifter, da hun søndag den 28. august mødte op til MTV Video Music Awards i New York uden makeup på.

Det skriver US Weekly.

Alicia Keys var klædt i en rød og sort kjole med lange ærmer og havde sat sit lange hår op i en høj knold, så man tydeligt kunne se hendes ‘nøgne’ ansigt.

Læs mere: Hun lægger makeup i den ene side af sit ansigt: Resultatet er vildt

Det er ikke første gang, at den 35-årige mor til to vælger at droppe makeuppen. I maj 2016 reflekterede hun over brugen af makeup i et essay og svor, at hun ville skrue ned for den.

- Hver gang jeg forlod huset, ville jeg være bekymret, hvis jeg ikke havde taget makeup på. Hvad hvis nogen ville have et billede? Hvad hvis de publicerede det? Det var disse usikre, overfladiske, men ærlige tanker, som jeg tænkte. Og det hele var på en eller anden måde baseret for meget på, hvad andre mennesker tænkte om mig, skrev Alicia Keys i sit essay.

Læs mere: Kvinde ser en sort plet på sin makeup-svamp og beslutter sig for at undersøge sagen

- Jeg vil ikke dække mig til længere. Ikke i mit ansigt, ikke i mit sind, ikke i mine tanker, ikke mine drømme, ikke mine tanker, ikke min emotionelle vækst. Intet, tilføjede hun.

I løbet af sommeren har den populære sangerinde lagt billeder af sig selv uden makeup på de sociale medier og ved søndagens arrangement understregede hun altså sin pointe.

Du kan læse hele Alicia Keys' essay lige her.

Se den makeupfri sangerinde på den røde løber i videoklippet lige herunder.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip