Angelina er allerede fortid: Brad Pitt kædes sammen med berømt skuespillerinde

Arkivfoto: Polfoto/AP/Lee Jin-man

Hun er 15 år yngre end ham og har en mor, som også er Hollywoodstjerne.

Brad Pitt og Angelina Jolie trak overskrifter i alverdens medier, da det tidligere på efteråret kom frem, at Hollywood-parret havde besluttet sig for at gå hver til sit efter to års ægteskab.

Læs også

Chokerende afsløring: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Få måneder efter har 52-årige Brad Pitt angiveligt fået et godt øje til en anden smuk skuespillerinde - nemlig den 37-årige Kate Hudson - som især er kendt fra den romantiske komedie ‘How to loose a guy in 10 days’.

Det skriver det australske medie Woman’s Day. 

Kate Hudson Foto: Polfoto/AP/Chris Pizzello

Denne afsløring kommer tilsyneladende fra en hemmelig kilde, som skulle have været venner med Brad Pitt i årevis. Det australske medie har desuden spurgt en tidligere bodyguard for Brad Pitt og Angelina Jolie Kris Herzog, som svarede følgende:

- Jeg kender både Kate og Brad, og det ville overhovedet ikke overraske mig, hvis de datede, siger Kris Herzog til Woman’s Day.

Læs også

Brad Pitt vil kæmpe for børnene: - Hun har åbnet porten til helvede

Brad Pitt og Angelina Jolie har angiveligt dannet par siden år 2005. Sammen har de seks børn - tre adopterede og tre biologiske. 

Kate Hudson er datter af Hollywoodstjernen Goldie Hawn og har tidligere dannet par med en anden skuespiller - nemlig Owen Wilson. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip