Angelina er allerede fortid: Brad Pitt kædes sammen med berømt skuespillerinde

Arkivfoto: Polfoto/AP/Lee Jin-man

Hun er 15 år yngre end ham og har en mor, som også er Hollywoodstjerne.

Brad Pitt og Angelina Jolie trak overskrifter i alverdens medier, da det tidligere på efteråret kom frem, at Hollywood-parret havde besluttet sig for at gå hver til sit efter to års ægteskab.

Læs også

Chokerende afsløring: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles

Få måneder efter har 52-årige Brad Pitt angiveligt fået et godt øje til en anden smuk skuespillerinde - nemlig den 37-årige Kate Hudson - som især er kendt fra den romantiske komedie ‘How to loose a guy in 10 days’.

Det skriver det australske medie Woman’s Day. 

Kate Hudson Foto: Polfoto/AP/Chris Pizzello

Denne afsløring kommer tilsyneladende fra en hemmelig kilde, som skulle have været venner med Brad Pitt i årevis. Det australske medie har desuden spurgt en tidligere bodyguard for Brad Pitt og Angelina Jolie Kris Herzog, som svarede følgende:

- Jeg kender både Kate og Brad, og det ville overhovedet ikke overraske mig, hvis de datede, siger Kris Herzog til Woman’s Day.

Læs også

Brad Pitt vil kæmpe for børnene: - Hun har åbnet porten til helvede

Brad Pitt og Angelina Jolie har angiveligt dannet par siden år 2005. Sammen har de seks børn - tre adopterede og tre biologiske. 

Kate Hudson er datter af Hollywoodstjernen Goldie Hawn og har tidligere dannet par med en anden skuespiller - nemlig Owen Wilson. 

Dagens Gossip