Bamse vender tilbage - med hele det originale hold

Foto: Bjarne Bergius Hermansen

DR har samlet hele det originale hold bag Bamse, for at lave en ny tv-film med den populære bjørn.

Snart vender Bamse, Kylling, Ælling og alle de andre venner tilbage på din skærm. 35 år efter det store gule tøjdyr første gang optrådte på tv, bliver hele det originale hold nemlig samlet igen.

Det sker i en tv-film med titlen ‘Bamse møder den store verden’, hvor den populære bjørn går ud på eventyr i den store verden.

Det skriver DR.

Læs også

Endelig: Nu vender 'Den store bagedyst' tilbage

Selvom det er længe siden sidst, kan børn og barnlige sjæle se frem til et gensyn med Bamse, som de kender ham bedst. Der vil dog også være overraskelser og nye karakterer i filmen.

På vejen møder Bamse for eksempel Snupse og to nye figurer - Pandekagekonen og Danse-Alfen. De vil på hver sin måde lære Bamse om mod, venskaber, forskellighed, tolerance og at udfordre sine grænser.

Det er ikke kun de populære figurer, der bliver genforenet i tv-filmen. Hele det originale hold bag Bamse er også samlet igen. Det gælder blandt andet manuskriptforfatter og instruktør Katrine Hauch-Fausbøll, Søren Hauch-Fausbøll som Bamse, Brian Patterson som Kylling og Gitte Meldgaard som Ælling og Snupse.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

De oprindelige fotografer, klippere, teknikere og musikere er også samlet omkring den gamle hytte i Bamse-skoven igen.

- For mange af os har Bamse jo været med til at forme, inspirere og underholde i vores egen barndom, og flere af os har også set vores egne børns store glæde ved Bamses unikke fortællinger. På Ramasjang er vi derfor enormt stolte, begejstrede og rimelig starstrucked over, at Bamse, Kylling og resten af det originale hold vil skabe denne nye tv-film. Med tv-filmen ønsker vi at give alle danskere på tværs af generationer en udvidet oplevelse i selskab med deres yndlingsfigurer fra Ramasjang, siger Pelle Møller, som er redaktør for DR Ramasjang.

‘Bamse møder den store verden’ kommer på DR Ramasjang i december.

Linse trækker stikket: Har brug for en pause fra Familien fra Bryggen

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip