'Bonderøven' i sorg: Nært familiemedlem er gået bort

Foto: Polfoto/ROBERT GABRIELSSON

På Kastaniegården på Djursland er både Bonderøven og hans familie i sorg, efter de har mistet deres trofaste hund Malik.

Det var en trist nyhed, som hele Danmarks bonderøv Frank Erichsen mandag kunne dele med sine over 270.000 Facebook-følgere.

Familiens elskede hund, Malik er nemlig død.

Malik er en Alaskan Husky, og Frank Erichsen har haft den 13 år gamle hund, siden den var hvalp. 

- Forleden dag døde Malik. Det var ikke helt uventet, for han var gammel. Men et par dage før han døde, lavede jeg en lille film, som først skulle have været lagt op lidt senere i år – men nu får i den, skriver Frank Erichsen på sin Facebook-side.

I videoen fortæller Frank Erichsen, at familien er ved at forberede sig på, at den gamle hund måske er blandt dem så meget længere, og bare et par dage efter denne meddelelse, skulle den triste kendsgerning altså blive til virkelighed.

Læs også

Geggo skaber debat med nyt ammebilllede: 'Det er ikke unaturligt'

Siden har familien begravet deres elskede hund og ser nu forsigtigt frem mod, hvilken ny firbenet ven, de skal have i stedet for Malik.

- Vi skal helt sikkert have en ny hund, men vi ved ikke hvilken endnu. Malik har fået et fint gravsted, som I kan se i tv-programmerne på et senere tidspunkt, lyder det i opslaget.

I Facebook-videoen fortæller Frank Erichsen også, at han for mange år siden anskaffede sig Malik, fordi han engang havde haft en idé om, at han skulle være pelsjæger.

I stedet blev han bonderøv på Kastaniegården på Djursland, hvor han bor med sin hustru Theresa og deres to børn, Johan og Alma.

 

Dagens Gossip