Caitlyn Jenner er ny model for H&M: Her er det første billede

| Skrevet af Kristine Bugbee den 12. marts 2016 - 10:18
Foto: Polfoto

Farmand i Kardashian-klanen Caitlyn Jenner har trods sine 66 år travlt med at leve det celebre liv i spotlyset. Nu er det sluppet ud, at hun skal være model for H&M.

Caitlyn Jenner har ikke hvilet på laurbærene, siden hun sprang ud som kvinde sidste år. 

Den tidligere topatlet og eksmand til Kris Jenner har siden den store forvandling været på forsiden af Vogue og har modtaget adskillige priser for sit mod. Derudover er hun travlt beskæftiget med at være hovedperson i realityprogrammet 'I am Cait'.

Nu har Caitlyn Jenner løftet sløret for et nyt projekt på Instagram. Hun skal efter alt at dømme være model for den svenske tøjgigant H&M.

 

Backstage with @hm. Can't wait to show you more of this inspiring and amazing campaign! #StayTuned #HMSport

Et billede slået op af Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) den


- Bagstage med H&M. Jeg kan ikke vente med at vise dig mere af denne inspirerende og fantastiske kampagne, skriver Caitlyn Jenner i billedteksten.

Hendes påklædning på fotografiet samt hashtagget #HMSport afslører, at hun formentlig skal være frontfigur for en ny sportskollektion. Caitlyn Jenner har desuden netop offentliggjort lanceringen af en kollektion for det populære makeup-mærke MAC.

Hun blev lidt af en folkehelt i USA, da hun vandt guld i mændenes tikamp under OL i 1976 i den canadiske by Montreal. Dengang havde Caitlyn Jenner ikke afsløret, at 'han' i virkeligheden følte sig som en 'hun' - det var hun først klar til at afsløre for verden små 40 år senere.

Læs også: Caitlyn Jenner var tæt på selvmord

Caitlyn Jenner er stedfar til de berømte Kardashian-søstre og biologisk far til Kylie og Kendall Jenner. Sidstnævnte søster har i øvrigt selv stor succes som model for nogle af verdens største modehuse - følg hendes luksuriøse liv på Instagram HER.

Kris og Caitlyn Jenner blev skilt efter 23 års ægteskab sidste år.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Krimi

27. juli 2016

Politiet er i gang med at undersøge, om et kranie fundet i Nordsjælland kan stamme fra et menneske.

Politik

Frækt

27. juli 2016

En blowjob er yderst intimt, men det er bestemt ikke altid lige lækkert - hvis sandheden skal på bordet. Her er fem ting, der gør oralsex mindre nydelsesfuldt.