Medie: Cristiano Ronaldo skal være far til tvillinger

Den 32-årige stjernespiller skal angiveligt være far til tvillinger ved hjælp af en ukendt amerikansk rugemor, som ifølge britiske medier har termin meget snart.

Cristiano Ronaldo har i forvejen en søn fra 2010, og nu bliver han snart far til to sønner mere. Men det bliver ikke med modelkæresten Georgina Rodriguez.

Det skriver flere britiske medier, herunder The Sun.

Den portugisiske fodboldspiller har angiveligt gjort brug af en amerikansk rugemor, som 'meget snart' nedkommer med et sæt tvillinger - to drenge. Og Ronaldos familie glæder sig meget til at hilse på dem. 

Så snart de er født, vil Ronaldo flyve dem til sit millionvilla i udkanten af Madrid.

Perfect couple ❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Spending time with my love 😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Den amerikanske rugemors identitet bliver holdt hemmelig, skriver The Sun.

Ronaldos syvårige søn, som er opkaldt efter sin far, kom angiveligt også til verden ved hjælp af en rugemor, som han aldrig har afsløret identiteten på.

- Når Cristiano er voksen, vil jeg fortælle ham, hvad jeg gjorde, hvad jeg følte, og alt, der gik gennem mit hoved. Nogle børn møder aldrig deres forældre, hverken deres mor eller far. At have en far er nok, har Cristiano Ronaldo tidligere fortalt.

Good night😘

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Real Madrid-spilleren er i øjeblikket kærester med 22-årige Georgina Rodriguez. De to har dannet par siden sidste år. Den unge model er særdeles populær på Instagram med godt 200.000 følgere.

 

Læs også om en betjent, som spottede noget lyserødt på fortovet: Da han havde bukket sig ned og samlet det op, fik han pludselig travlt.

Dagens Gossip