Danskerne er ikke i tvivl: Her er den kommende vinder af 'Vild med Dans'

Foto: Mogens Flindt / Polfoto.

Hos landets spillefugle er der bred enighed om, hvem der ender som vinder af den kommende sæson af det populære underholdningsprogram på TV2.

I morgen aften blænder TV2 op for en ny sæson af underholdningsprogram 'Vild med dans', men allerede nu lader der til at være enighed om, hvem der er bedst til at ryste hofterne og udføre de vovede dansestrin.

Mille Dinesen har af landets spillefugle fået titlen som forhåndsfavorit, da hele 52 procent af de digitale indskudd på vinderen af dansekonkurrencen er lagt på den populære skuespillerinde fra 'Rita'. Det skriver Oddsforum.dk.

Hos NordicBet har man modtaget så mange indskud på den 42-årige skuespillerinde, at selskabet har valgt at sænke oddset på Mille Dinesen som sejrsherre af tv-programmet.

Noget tyder på, at sangeren Thomas Buttenschøn, reklamemanden Søren Fauli og de ni øvrige deltagere skal kridte deres dansesko, hvis de vil bide skeer med Mille Dinesen

Skal man tro de forskellige bookmakere, så kommer Julie Bertelsen også langt i 'Vild med Dans', da de har tildelt den populære sangerinde de næstlaveste odds på vinder af programmet.

- 'Vild med Dans' er en dansekonkurrence, men det er også en popularitetskonkurrence. Kendisfaktor og udstråling betyder enormt meget. På den måde er spillemarkedet en god indikator for, hvordan konkurrencen vil udvikle sig. Folk spiller på dem, de gerne vil heppe på, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Hvor du næppe bliver mangemillionær af at spille på Mille Dinesen, så kan du ende med at hæve et flot beløb, hvis du sætter dine lommepenge på Søren Fauli.

Du kan gange dit indskud hele 45 gange, hvis den 52-årige københavner ender med at stryge helt til tops og snupper 1. pladsen i tv-programmet. 

Dagens Gossip