David Beckham afslører, hvem han havde hemmelige sexmøder med på parkeringsplads

Foto: Polfoto

Den tidligere fodboldstjerne har indrømmet at have kastet sig ud i hede stævnemøder på en parkeringsplads.

Kvindebedåreren David Beckham er netop kommet med lumre afsløringer. Det skriver Dailystar.co.uk.

Den tidligere Manchester United-spiller har nemlig indrømmet, hvordan han for år tilbage mødtes på en parkeringsplads bag Harvester Pub for at hygge sig i kvindeligt bekendtskab.

Og den heldige udkårende?

Der er såmænd tale om Beckhams hustru gennem mange år, Victoria Beckham, som frisparks-specialisten har haft sjov med på bagsædet af sin bil.

Foto: Shutterstock

Ifølge Beckham plejede parret at mødes på Harvester Pubs parkeringsplads i smug, mens de stadig bare datede.

Den ualmindeligt veldrejede brite fortæller, at parret havde svært ved at være i fred for pressen, og at de derfor mødtes i al hemmelighed forskellige steder – deriblandt på den omtalte parkeringsplads, hvor det celebre par fik ruderne til at dugge.

Det er overfor radioprogrammet Desert Island Discs, at David Beckham åbent taler om parrets ægteskab, og hvordan deres forhold ikke altid har været lige let.

- Vi ved alle, at ægteskab kan være svært fra tid til anden, og at det handler om at arbejde sig gennem det. Vi (David og Victorie, red.) kender hinanden bedre end nogen andre kender os, og så har vi også stærke forældre og er opvokset med de rette værdier, lyder det i interviewet.

Læs også

Mor fundet livløs efter alvorlig bilulykke - hvad hun holder i armene, chokerer redningsfolkene

Familiefaderen til fire – tre sønner og en datter – blev blandt andet for år tilbage beskyldt for at være Victoria Beckham utro med sin personlige assistent i fodboldklubben Real Madrid, Rebecca Loos, men ’Becks’ har altid benægtet rygterne.

I stedet forklarer han, at de blev sammen på grund af deres stærke kærlighed. En kærlighed der åbnebart tog form gennem hemmelige stævnemøder på parkeringspladser.

David Beckham viser ny tatovering frem: En skjult hilsen til Victoria?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip