‘Familien fra Bryggen’ vender tilbage uden Mopper

Foto: TV3

Selvom det bliver uden den populære Mopper, kan seerne angiveligt glæde sig til et gensyn med resten af familien fra Bryggen.

Torsdag aften kunne danskerne endnu engang følge den populære familie fra Bryggen, da det sidste afsnit af realityseriens sæson 10 rullede over skærmen.

Men det blev desværre også til en afsked med en populær karakter i det populære program, da Ann Patricia Christiansen - bedre kendt som Mopper - mandag aften afgik ved døden efter længere tids sygdom. Derfor blev dette det sidste afsnit, hvor hun var med i serien.

Læs også

Sidste klip med Mopper: Her samles familien for allersidste gang på tv

Men selvom mange af seere nok vil savne familiens ældste medlem på skærmen, så kan de angiveligt allerede nu begynde at glæde sig til et gensyn med resten af de farverige bryggeboere.

Ifølge flere medier skulle der nemlig komme en sæson 11 i foråret 2017. Realityportalen skriver blandt andet, at optagelserne efter sigende allerede er i gang, og at familien skulle være blevet set i følge med et kamerahold.

Læs også

Linse var ude at gå tur i aftes, da hun hørte skridt bag sig: Så mærkede hun noget i lommen

288.000 seere fulgte med, da TV3 sendte sæsonens sidste afsnit torsdag klokken 20. Det gør det til det næstmeste sete afsnit i løbet af de 10 sæsoner. Efterfølgende sendte kanalen et særligt hyldestprogram til den Mopper. Denne udsendelse blev set af 228.000 mennesker.

TV3 har ikke ønsket at bekræfte oplysningerne om, at de sender en sæson nummer 11 i foråret 2017.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip