Fem unge solister er videre i X Factor: Her er aftenens afgørelser

Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

I fredagens afsnit af X Factor blev det afgjort, hvilke fem unge solister, der er videre i konkurrencen.

Aftenens afsnit af X Factor bød på store følelser og masser af spænding, da dette års unge solister afsluttede deres 5 chair challenge og endelig fandt ud af, hvem der kunne blive siddende i de eftertragtede stole.

Mia blæste endnu engang dommerne omkuld med en meget personlig sang, som hun selv havde skrevet. Sangen handlede om Mias far og var en overraskelse til ham, som bragte tårerne frem.

Martin, Cassandra og Asta havde fået tildelt en stol af deres mentor Thomas Blachman, men måtte alligevel vinke farvel til drømmen om at vinde konkurrencen, da han valgte at bytte dem ud med tre af de andre deltagere.

Læs også

Asta blæste dommerne bagover i X Factor: 'Jeg var lige ved at græde af glæde'

Det betyder, at fem unge deltagere nu er videre i konkurrencen efter den nervepirrende udskillelse - nemlig Mia, Liv, Rosa, Chili og Saliou.

Remees deltagere i kategorien 23+ tog også hul på deres 5 chair challenge denne fredag.

Her imponerede den generte Morten med ‘The man who can’t be moved’ fra det irske band The Script. Han blev dog afbrudt af dommerne, som gerne ville høre hans stemme uden baggrundsmusikken.

Læs også

Ærlig X Factor-deltager afslører: Jeg er homoseksuel

- Fuldstændig fabelagtig stemme, udbrød Blachman efter Mortens optræden, som sikrede ham en foreløbig plads på en af de sorte stole.

Her sad han sammen med Michael, Mike, Libbi og Samanta, da programmet rundede af for i aften.

Seerne måtte altså væbne sig med tålmodighed, for den endelige afgørelse for denne kategori kommer først på næste fredag, når Remees fire sidste deltagere har været på scenen.

Dagens Gossip