Fifty Shades-skuespiller afviser frækt tilbud: Sagde nej til at gøre dette for 10 millioner dollars

Foto: Polfoto

Hovedrolleindehaver Jamie Dornan nægtede et meget specifikt krav under optagelserne til den nye film, der snart får premiere i Danmark.

- Jeg gør det ikke! 

Man kan lige forestille sig, hvordan instruktøren, produceren og andre filmfolk har ligget på knæ foran den 34-årige Jamie Dornan og tryglede, imens skuespilleren stædigt har nægtet deres ønske. 

For det viser sig, at Jamie Dornan på ingen måde vil smide det hele, når den nye Fifty Shades film ruller over biograflærredet den 14. februar, skriver Jyllands Posten

Læs også

Flere klip fra Fifty Shades-film: Christian Grey smider trøjen i ny trailer

Der er nemlig noget, der stadigvæk er privat, og det er skuespillerens diller, der i det kommende film ikke dukker op - hverken i stiv eller slap tilstand. 

Selv med rettighederne til at ændre scener og godkende optagelserne, samt at få 10 millioner dollars i bonus, så sagde skuespilleren blankt nej til at vise vedhænget frem. 

I filmserien spiller Jamie Dornan den sky rigmand Christian Grey, der har hang til SM og smæk med pisk i numsen, og overfor ham står den generte Anastacia Steele, der vil have et almindeligt og mere konventionelt forhold. 

Det er Dakota Johnson, der til gengæld ikke har nogen kvaler med at vise dusken og resten af sin nøgne krop frem - selvfølgelig også med en stor bonus på lønseddelen oveni. 

Læs også

Ny trailer til Fifty Shades vil give dig røde kinder

At kvinder oftest ses klædt af til skindet mener skuespilleren iøvrigt selv er uretfærdigt, som han udtalte i et interview til Vanity Fair: 

- Jeg synes virkelig, at det er unfair, og jeg kan godt forstå, at kvinder har en problem med det, siger han til bladet, men sætter altså ikke selv handling bag ordene.
 
Den første film i Fifty Shades-serien udkom i 2015, og fik drøje hug af anmelderne, men indtjente alligevel 2,7 milliarder kroner på verdensplan. 

Du kan se traileren for den kommende Fifty Shades film - 'Fifty Shades Darker' - herunder:   

Fifty Shades Darker Official Trailer #3 (2017) Dakota Johnson, Jamie Dornan Movie HD

 

Dagens Gossip