Geggo efter åbning af skønhedssalon: Mit forhold til Cengiz har ændret sig

Det var med store store smil og sommerfugle i maven, at Geggo og Gengiz åbnede deres fælles skønhedssalon La Lotus på Amager for en måned siden.

Nu fortæller Stephanie 'Geggo' Kessler, at de første fire uger er gået over al forventning. De ansatte har travlt hver dag, og der er ofte fuldt booket op, skriver Realityportalen.dk

Men det nybagte forældrepar satsede ikke kun hele opsparingen på skønhedssalonen. De satte også parforholdet på prøve ved at blive forretningspartnere.

Læs også: Geggo om populært babytrick: Mit moderhjerte ringer alarm

Det unge realitypar kunne så nemt være blevet trætte af hinanden for længst, men samarbejdet mellem de to går forrygende. Faktisk har deres forhold ændret sig til det bedre, fortæller Geggo:

- At arbejde med Cengiz hver dag har bekræftet mig i, hvor meget vi egentlig kan sammen. Vi lever jo faktisk sammen 24/7, og han er den eneste person i verden, jeg aldrig nogensinde bliver træt af. Min kærlighed til ham bliver kun større hver dag. Jeg troede ikke, den kunne blive større, efter jeg så, hvor god en far han er – men det kunne den. Kliché-agtigt, ikk? Men det er altså, sådan det er, siger hun til Realityporten.dk. 

Læs også: Geggo er blevet mor: Se det første billede

Datteren Alba var kun fire måneder gammel, da skønshedssalonen slog dørene op. Ifølge Geggo havde det aldrig fungeret med en nyopstartet forretning og en baby, hvis hun ikke havde haft Cengiz ved sin side. 

Alba kommer med på arbejde hver dag, og det er vigtigt, at hun føler sig tryg og aldrig ligger alene.

- For mig var det overraskende, hvor meget liv og sjæl man egentlig ligger i det. Udover det, har det økonomiske også overrasket mig lidt – vi havde som sagt lagt et budget, vi har overskredet for længst. Men vi har klaret det hele, vi skylder ikke nogen noget, og vi har fået den fineste salon med alt det, vi allerhelst vil have, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, siger Geggo til Realityporten.dk.

Læs også: Geggo deler bedårende billede af datteren: Hun ligner sin far helt vildt

Billedet herunder er fra åbningsdagen.

 

Fantastisk reception vel-overstået Vi havde kun inviteret vores og vores ansattes venner og bekendte, og vi er helt overvældede over hvor mange der kom og støttede op om os og vores salon, der var fuldt hus og mere til #taktaktak #lykkelig #skønhedssalon #Amagerbrogade #nustårdenpåkvalitetstid #ivoreslillefamilie #lalotus @lalotusdk @cengizsalvarli7

Et billede slået op af Stephanie Karma (@geggo) den

19. Jun 2016 kl. 12:07 PDT

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip