Geggo er færdig med sin far: Får ikke lov til at se Alba

Privatfoto/Geggo

Tidligere har Geggo forsøgt at genskabe forholdet til sin far, men nu fortryder tv-stjernen og dropper alt kontakt.

Det er ingen hemmelighed, at Stephanie 'Geggo' Christiansen fra TV3s hitprogram 'Familien fra Bryggen' altid har haft et anstrængt forhold til sin far, Sonny.

Tidligere har tv-programmets seere været vidne til, hvordan Geggo i sæson syv af 'Familien fra Bryggen' rejste til Thailand, hvor faren bor, for at  genskabe kontakten. Et projekt som delvist lykkes, da faren efterfølgende også besøgte familien i hjemmet på Bryggen.

Nu skriver Se og Hør dog i denne uges blad, at Geggo har valgt at slå hånden af sin far, som dermed ikke får lov at se sit barnebarn Alba, som det ellers var planlagt.

Det var Geggos mor, Linse Kessler, der kunne løfte sløret for datterens beslutning under sit 'Linses talkshow - uden filter' i Ringsted.

- Da vi var i Thailand, var Geggo frisk på at give det en chance og snakke sammen. Han skulle møde Alba og alt sådan noget. Men det har hun fortrudt, fortalte Linse Kessler, ifølge Se og Hør.

Det var i 2015, at familien Kessler rejste til Thailand, for at Geggo kunne genskabe kontakten til sin far, som hun kun havde 
mødt en enkelt gang som 11-årig.

Før dette havde Linse nægtet Sonny at se sin datter på grund af hans stofmisbrug, og nu tyder det på, at han ikke bare mister sin datter endnu engang, men også det barnebarn, han aldrig har set.

Ifølge Linse Kessler så kunne far og datters forsoning i voksenlivet ikke gøre op for de mange år, de havde mistet sammen, og af samme grund har Geggo ikke kunne tilgive sin far.

- Vi har snakket rigtig meget om det, men det er hendes valg. Jeg synes, det er ærgerligt, men jeg kan ikke tvinge noget ned over hovedet på hende, fortalte hun ifølge Se og Hør.

 

 

 

 

Dagens Gossip