Geggo er rasende på Caroline Wozniacki: 'Jeg er mistet al respekt for dig!'

Et fotografi på Instagram har fået Stephanie ’Geggo’ til at se sig sur på Caroline Wozniacki.

Årsagen er et billede fra Mexico, hvor den 25-årige sportsstjerne er rejst til for at deltage i en turneringen Abierto Monterrey Open.

Den danske tennisspiller har i den forbindelse deltaget i noget pr-arbejde, hvor hun har ladet sig fotografere med en to måneder gammel tigerunge i armene.

Over 10.500 mennesker har på få timet trykket på 'synes godt om'-knappen af fotoet af Caroline Wozniacki og den hvide tigerunge, men ikke alle er glade for billedet.

En af dem er 'Geggo', da den nybagte mor og reality-stjerne fra programmet 'Familien fra Bryggen' ikke bryder sig om tennisstjernens nærkontakt med tigeren, der heller ikke ser helt tryg ud ved situationen.

- Hvad tænker du på, Caroline Wozniacki?? Hvorfor føler du at den stakkels Tiger hører til der? Jeg mistede da lige al respekt for dig der, skriver Geggo i kommentarfeltet til fotoet.

Den københavnske dyreven fødte tidligere på måneden datteren Alba, og selv om hun har travlt med at vænne sig til rollen som mor, så har hun stadig tid til at kæmpe for dyrerettigheder- og velfærd.

I torsdags måtte kendisfrisøren Danni Sigen sige farvel til et venskab med Geggo og Lise på Facebook, da de to kvinder ikke brød sig om et blogindlæg af frisøren. 

- Jeg er Danni Sigen, og jeg elsker pels. Så er det ligesom sagt, skrev Danni Sigen i indlægget, hvor han roste den danske pelsindustri for at tegne sig for en væsentlig del af den samlede eksport fra Danmark til Kina.

Kort efter var de to kvinder fra 'Familien fra Bryggen' ikke længere var at finde på frisørens venneliste på det sociale medie.

Læs også: Drama på Bryggen: Linse og Geggo slår hånden af kendisfrisør

Et kort blik i kommentarfeltet til fotoet af Caroline Wozniacki og tigerungen afslører, at Geggo ikke er alene i kritikken af motivet af dyret og sportsstjernen. 

- Hvorfor bærer du rundt på et vildt dyr, som var det et legetøj, lyder det spørgende fra en Instagram-bruger.

- Det stakkels dyr ser bange ud, skriver en anden person. 

 

Got a new friend today! she was adorable and only 2 months old! #whitetiger #abiertoMTY

Et billede slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

28. Feb 2016 kl. 7:56 PST

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip