Geggo er rasende på Caroline Wozniacki: 'Jeg er mistet al respekt for dig!'

| Skrevet af Morten Larsen den 29. februar 2016 - 12:14
Foto: Polfoto / Instagram.

- Hvad tænker du på, raser den nybagte mor fra Islands Brygge mod tennisstjernen.

Et fotografi på Instagram har fået Stephanie ’Geggo’ til at se sig sur på Caroline Wozniacki.

Årsagen er et billede fra Mexico, hvor den 25-årige sportsstjerne er rejst til for at deltage i en turneringen Abierto Monterrey Open.

Den danske tennisspiller har i den forbindelse deltaget i noget pr-arbejde, hvor hun har ladet sig fotografere med en to måneder gammel tigerunge i armene.

Over 10.500 mennesker har på få timet trykket på 'synes godt om'-knappen af fotoet af Caroline Wozniacki og den hvide tigerunge, men ikke alle er glade for billedet.

En af dem er 'Geggo', da den nybagte mor og reality-stjerne fra programmet 'Familien fra Bryggen' ikke bryder sig om tennisstjernens nærkontakt med tigeren, der heller ikke ser helt tryg ud ved situationen.

- Hvad tænker du på, Caroline Wozniacki?? Hvorfor føler du at den stakkels Tiger hører til der? Jeg mistede da lige al respekt for dig der, skriver Geggo i kommentarfeltet til fotoet.

Den københavnske dyreven fødte tidligere på måneden datteren Alba, og selv om hun har travlt med at vænne sig til rollen som mor, så har hun stadig tid til at kæmpe for dyrerettigheder- og velfærd.

I torsdags måtte kendisfrisøren Danni Sigen sige farvel til et venskab med Geggo og Lise på Facebook, da de to kvinder ikke brød sig om et blogindlæg af frisøren. 

- Jeg er Danni Sigen, og jeg elsker pels. Så er det ligesom sagt, skrev Danni Sigen i indlægget, hvor han roste den danske pelsindustri for at tegne sig for en væsentlig del af den samlede eksport fra Danmark til Kina.

Kort efter var de to kvinder fra 'Familien fra Bryggen' ikke længere var at finde på frisørens venneliste på det sociale medie.

Læs også: Drama på Bryggen: Linse og Geggo slår hånden af kendisfrisør

Et kort blik i kommentarfeltet til fotoet af Caroline Wozniacki og tigerungen afslører, at Geggo ikke er alene i kritikken af motivet af dyret og sportsstjernen. 

- Hvorfor bærer du rundt på et vildt dyr, som var det et legetøj, lyder det spørgende fra en Instagram-bruger.

- Det stakkels dyr ser bange ud, skriver en anden person. 

 

Got a new friend today! she was adorable and only 2 months old! #whitetiger #abiertoMTY

Et billede slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

26. august 2016

Selv med regeringens redningsplan kommer der til at gå lang tid, før Skat er på fode igen, siger professor.

God karma

26. august 2016

Da manden døde på tragisk vis, var Rina efterladt til at tage sig af parrets tre børn og deres hjem. Ubetalte regninger betød desværre, at familien til sidst måtte flytte ind i noget, der mest af alt minder om et skur. Ni år senere er situationen vendt.

Frækt

24. august 2016

En mærkelig trend er blevet populær på sociale medier, hvor kvinder finder nye navne til deres bedste “veninde”.