Geggo og Cengiz afslører: Vi vil ikke blive boende i Danmark

Det populære par fra Familien fra Bryggen har ikke tænkt sig at blive boende i Danmark.

Når Stephanie 'Geggo' Kessler, hendes forlovede Cengiz og datteren Alba vågner om morgenen og står op, så er det med en udsigt over Dragør på Amager i stedet for Islands Brygge

Til oktober har den lille realityfamilie boet i deres hus i Dragør i et år. 

Men det er ikke ensbetydende med, at parret har tænkt sig at blive boende i Danmark til evig tid. Det afslører de over for Realityportalen.dk.

- Jeg skal i hvert fald heller ikke bo i Danmark resten af mit liv. Det er stensikkert. Jeg magter ikke det vejr, vi har. Jeg orker ikke, at det er så uforudsigeligt.

Læs også

Familien fra Bryggen: Geggo har smidt sin forlovelsesring

- Jeg gider heller ikke at betale så meget i skat, så på et eller andet tidspunkt skal vi da bo i udlandet. Jeg kunne godt forestille mig Spanien, der elsker jeg også at være på ferie, siger Geggo til Realityportalen.

Cengiz tilføjer, at han drømmer om at bo i et varmere land, hvor det ikke regner så meget som i Danmark. Familien har endnu ikke besluttet, hvor det skal være, men Sydeuropa er et godt bud, fordi det stadig er så tæt på Danmark, at de jævnligt kan rejse hjem og besøge familie og venner.

Men den lille familie har endnu ikke pakket kufferterne eller solgt huset, så fans behøver ikke at frygte, at de smutter sydpå lige foreløbigt. 

Cengiz understreger, at familien ikke har planer om at rive teltpælene op i nærmeste fremtid, men at familien på sigt vil flytte, når  tv-programmet 'Familien fra Bryggen' en dag definitivt et slut, og familien får mere tid i kalenderen - og dermed frihed til at gøre, hvad de vil.

Læs også

Ny trend spreder sig blandt danskerne: Både mænd og kvinder vil have en ‘hvid stjerne’

Men familien har ikke tænkt sig at lade Linse Kessler bo mutters alene i Danmark - ifølge Cengiz 'tager de bare hende med.'

Den nye sæson af Familien fra Bryggen får premiere i morgen, torsdag, hvor man blandt andet kan følge Linse Kessler, der skal til Litauen for at få lavet en mystisk skønhedsoperation. 

Linse deler afslørende billede efter operation: 'Jeg skal holde mig i ro'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip