Her er Danmarks smukkeste teenager

| Skrevet af Kristine Bugbee den 16. februar 2016 - 20:47
Foto: Silkeborg Foto

Danmarks smukkeste teenager er fundet: 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens er netop blevet kåret som Miss Teen Danmark 2016.

Det blev den 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen fra Horsens, der løb med titlen Miss Teen Danmark 2016.

Det betyder, at hun nu skal repræsentere Danmark til den internationale talent- og skønhedskonkurrence Little Miss & Mister Galaxy 2016, som bliver afholdt Georgien i april.

Her skal den danske skønhedsdronning konkurrere mod piger mellem 15 og 18 år fra hele verden i kategorien Teen.

Diretøren for Miss Danmark, Lisa Lents, har været med til at udvælge Josephine-Emilia Thide Nielsen.

- Josephine-Emilia er en guddommelig smuk, ung kvinde med begge ben på jorden, hun er talentfuld, ambitiøs og konkurrencemindet, siger hun til missdanmark.dk.


Foto: Morten Thomsen

Når Josephine-Emilia Thide Nielsen ikke deltager i skønhedskonkurrencer, er hun engageret eliterytter og har vundet Danmarksmesterskabet i dressur to gange. Hun drømmer om at uddanne sig til jurist og berider, oplyser Miss Danmark Organisationen i følge seoghør.dk.

Du kan finde flere billeder af den unge skønhed på hendes Instagram-profil HER.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

29. juni 2016

Mindst 36 mennesker er døde efter et tredobbelt bombeattentat i Istanbuls Atatürk-lufthavn tirsdag aften.

Sundhed

29. juni 2016

En ny undersøgelse afslører, hvilket lands kvinder der har de største bryster. Og de er markant større end andre steder.

Advarsler

28. juni 2016

Coop tilbagekalder rosiner, som er solgt i flere supermarkeder rundt omkring i landet. Kunder skal levere rosinerne tilbage eller smide dem ud.

God karma

29. juni 2016

Muhannad fandt massevis af pengesedler i et skab, han havde fået fra genbrug. Først tænkte han, at de måtte være falske, men da han slog dem op på nettet, gik det op for ham, at de var ægte nok. Så vidste han, hvad han måtte gøre.

Frækt

29. juni 2016

En ny undersøgelse afslører, hvilket lands kvinder der har de største bryster. Og de er markant større end andre steder.