Irina deler afslørende foto: 'Jeg har været usikker og trist i 10 år'

Irina har et vigtig budskab om krop og sind. Foto: Polfoto

Den kendte blogger Irina Olsen har delt et letpåklædt billede af sig selv på Instagram. Hun afslører, at hun har haft store problemer med at acceptere sin egen krop.

- For meget kropskritik, både fra os selv og andre kan ende med, at man mister selvrespekten og følelsen af at være værdig nok. Jeg har været usikker og trist på daglig basis i cirka 10 år.

Sådan lyder det fra den kendte blogger Irina Olsen, der på sin Instagram har delt et meget afslørende billede af sig selv, hvor den 29-årige kendis viser sin ‘delle’ frem. 

Med sit opslag vil Irina Olsen sætte fokus på den helt almindelige kvindekrop, fordi hun i mange år har haft særdeles svært ved at elske sig selv, hvilket mange kvinder kan genkende. Særligt livet i rampelyset har ikke gjort det nemmere - hun har oplevet at blive mobbet på sociale medier.

Læs også

Anne Gadegaard viser sin krop frem: 'Jeg er så flov over det'

- For fire år siden kom en kendis-kollega med en modbydelig kommentar om, at jeg var ulækker, mine bryster var super ulækre og fyldte med fedt! (Hvilket bryster jo er, men fysiologien havde han ikke styr på), skriver Irina Olsen.

Men selvom kollegaerne rottede sig sammen mod Irina Olsen og kritiserede hendes udseende, lod hun ikke de ondskabsfulde kommentarer gå hende på:

- Det er nemlig det nemmeste (og laveste) at kritisere folk for deres udseende. From that moment on, var jeg nødt til at love mig selv, at ingen nogensinde kunne gøre mig ked af det igen, ved at kritisere min krop, skriver Irina Olsen i sit opslag. 

Læs også

Geggo kom hjem til stor blodplet i sofaen: 'Hvad pokker er der sket??'

I dag er den 29-årige mor glad for sin krop, og selv med en ‘BMI, der siger, at jeg er lidt overvægtig i dag', så vil kendisbloggeren nu acceptere sin krop, som den er. 

- Jeg besluttede mig for ikke at jagte perfektion, men elske mine deller, lamselår, naturlige boobs 'fyldte med fedt', appelsinhuden, strækmærkerne og alt det andet normal stuff, skriver Irina Olsen på Instragram. 

Se billedet og opslaget herunder.

KAN DU ELSKE DIG SELV...?! 💔 —————————————————————— Når man hører "elsk din krop", kan det være svært at gøre det and I know all about it. Jeg har berørt dette emne ofte og efter min medvirken i Petras program, er det gået op for mig, at jeg gerne vil skrive mere om det. For meget kropskritik, både fra os selv og andre, kan ende med, at man mister selvrespekten og følelsen af at være værdig nok. Jeg har været usikker og trist på daglig basis i ca. 10 år, da jeg havde min struggle med bodyimage og slugte enorme mængder junk fra jeg var 18-20 år, indtil jeg var oppe på ca. 85kg og det helbredsmæssigt skulle stoppe. Men jeg ændrede min tankegang og syn på livet/helbredet og det hjalp. Selvom min BMI siger, at jeg er lidt overvægtig idag, så synes jeg selv, at jeg er amazing! Min TV-deltagelse har sat mig i forskellige situationer, som har givet mig mere livserfaring (and I am thankful for that) og for 4 år siden, kom en kendis-kollega med en modbydelig kommentar om, at jeg var ulækker, mine bryster var super ulækre, og fyldte med fedt! (Hvilket bryster jo er, men fysiologien havde han ikke styr på). Mange af de daværende reality-kollegaer og eks-everything bakkede ham op, for at grine af mig og få mig mere ned med nakken, for det gik da lidt for godt for mig åbenbart. Det er nemlig det nemmeste (og LAVESTE) at kritisere folk for deres udseende. From that moment on, var jeg nødt til at love mig selv, at INGEN nogensinde kunne gøre mig ked af det igen, ved at kritisere min krop. For den er MIN - det er den krop jeg lever med, og jeg vil gerne være lykkelig. Siden hans udtalelse og den offentlige massemobning, har intet kunne påvirke mig mere. Really! Jeg besluttede mig for ikke at jagte perfektion, men elske mine deller, lamselår, naturlige boobs "fyldte med fedt", appelsinhuden, strækmærkerne og alt det andet normal stuff. Kig dig selv i spejlet og sig: "Hello Gorgeous!" or whatever works for you... ❤😘

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on

 

4 lette trin: Sådan slipper du af med mormorflæsket under armene for altid 

Dagens Gossip