Jørgen Leth har taget svær beslutning: Jeg er færdig med at have sex

Multitalentet med den kendte stemme, 79-årige Jørgen Leth, et nået til et punkt i sit liv, hvor han har taget store emner op til opvejelse. Og nu meddeler han, at trods en kulørt fortid med mange kvinder, er han færdig med fysiske forhold til hunkønsvæsener. Det skriver BT ifølge Se og Hør

Den ikoniske cykelkommentators opsigtsvækkende udmelding kommer i kølvandet på hans nye bog ‘Det uperfekte menneske - directors cut’, som er udpluk fra tidligere bøger krydret med nye oplevelser. 

- Jeg er ude over det sted i mit liv, hvor det giver mening at være sammen med en anden kvinde. Jeg elsker stadig, men ikke fysisk. Det erotiske sluttede, da jeg afbrød forholdet til min kæreste Shilane, siger Jørgen Leth, der tidligere har fået store hug for sin forkærlighed for unge, udenlandske piger, til BT.

Privat har 79-årige Jørgen Leth i højere grad fået øjnene op for sin familie, som han prioriterer at have tid sammen med, selvom han stadig er en travl digter, filmskaber og tv-vært med mere.

- Jeg har indset skønheden i at være sammen - helt uden at foretage sig andet end at være sammen. Det er stor kærlighed, siger Jørgen Leth om sin nye livsstil til BT.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip