Janni havde byld i røven, men 'lægen' kunne ikke hjælpe

Realitystjernen Janni Ree er ikke fedtet med at dele ud af sit liv. Heller ikke når det er de pinlige episoder, der er i fokus.

Sammen med radioværten Ditte Okman har hun lavet kvindebloggen “Two girls one blog”, hvor parret deler deres interne - og til tider temmelig morsomme - korrespondance.

I en ny video fortæller Janni Ree eksempelvis om en ret pinlig omgang, hun måtte igennem, efter hun havde opdaget en byld eller en vorte i numsen.

- Jeg tror måske, det er en vorte. Jeg styrter til lægen og løber ind og ser ikke, at det er øre-, næse-, halslægen, og før jeg ser mig om, har jeg smidt bukserne og stukket numsen op i hovedet på ham. Han sidder og bliver helt rød i hovedet og spørger “Hvad er det for noget?”, fortæller hun åbenhjertigt den storgrinende Ditte Okman.

Derefter forsøgte Janni Ree at forklare lægen, hvad hun mente.

- “Jamen,” siger jeg, “Du skal da tjekke den vorte, jeg har i røven”. Så bliver han helt mærkelig og siger “Ved du hvad, jeg er ked af det, men du er gået forkert. Det er oppe oven på. Der er hudlægen”. Jeg har aldrig været så flov, siger hun.

Læs også: Karsten Ree sidder klar med jagtgevær: Parat til at skyde hjemmerøvere

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip