Johnny Depp: Jeg var ikke sød ved DiCaprio

| Skrevet af Ritzau den 6. februar 2016 - 12:39
Leonardo DiCaprio. Foto: Getty Images/All Over.

Skuespilleren Johnny Depp fortalte på en filmfestival, at han ikke altid var sød over for Leonardo DiCaprio.

Han er flere gange blevet udpeget til at være favoritten til den eftertragtede Oscar for bedste skuespiller i år.

Leonardo DiCaprio er i dag en af Hollywoods største stjerner, men da han som 19-årig spillede med i filmen "Hva' så, Gilbert Grape?", var medskuespilleren Johnny Depp ikke særlig imødekommende overfor den unge skuespiller.

Det fortalte 52-årige Johnny Depp ifølge People Magazine under filmfestivalen i Santa Barbara.

- Jeg torturerede ham. Det gjorde jeg virkelig. Han talte altid om videospil og sådan, sagde skuespilleren og fortalte videre, hvad han sagde til DiCaprio under indspilningerne:

- Nej jeg vil ikke give dig et hiv af min cigaret, mens du gemmer dig for din mor igen, Leo, jokede han.

Ifølge People Magazine fortalte skuespilleren, der er kendt fra film som "Alice i Eventyrland" og "Pirates of the Caribbean", at han på daværende tidspunkt gik igennem en mørk periode i sit liv.

Johnny Depp indrømmede også, at han beundrede Leonardo DiCaprios arbejdsomhed allerede dengang.

- For at sige sandheden, så respekterer jeg Leo meget. Han arbejdede virkeligt hårdt på den film og brugte meget tid på research. Han kom ind på settet og var klar til at arbejde hårdt, fortalte Johnny Depp ifølge People Magazine.

Skuespilleren Leonardo DiCaprio er i år nomineret til en Oscar for sit skuespil i filmen "The Revenant", og den 28. februar afgøres det, om han får en af de eftertragtede statuetter for første gang.

/ritzau/FOKUS

Deltag i debatten

 

Politik

25. maj 2016

Vi siger ikke, at der er lette løsninger i omløb, lyder det fra partierne som modsvar til statsministeren.

Sundhed

25. maj 2016

26-årige Jeppe, der har kæmpet med kiloene siden barndommen, må lægge ører til mange grove kommentarer, men han nægter at være hæmmet af sin vægt.

Underholdning

Efterlysninger

24. maj 2016

En 26-årig kvinde blev til sidst så desperat over to mænd, som flere gange i løbet af den seneste uge helt umotiveret har forsøgt at kysse hende på åben gaden. Nu beder politiet om hjælp til at finde dem.

Frækt

24. maj 2016

Kønsdelene ændrer form på hankøn og hunkøn, som har rigtig meget sex. Men for hankønnet er det ikke nødvendigvis en skidt ting.