Kan du huske Mathilde fra Årgang 0: Sådan ser hun ud i dag

Foto: TV2/Thomas Marott

Den lille blonde pige fra Årgang 0 er vokset op og blevet en ung kvinde.

For 10 år siden besluttede Mathilde Beuschaus familie, at de ikke længere ville være en del af den populære TV 2-serie 'Årgang 0'. Derfor stoppede de i programmet i år 2007.

De fleste seere husker nok Mathilde Beuschau som en lille temperamentsfuld pige med blond hår og store blå øjne.

I dag er Matilde Beuschau 16 år gammel. Hun bor i Valby med sine forældre Louise og Martin og sine yngre søskende Frederikke på 15 år, Rasmus på 11 år og Alberte på 6 år.

Det skriver Realityportalen. 

Yaaay Amsterdam i morgen🤘🏼

A post shared by Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) on

 

- Jeg har det rigtig godt. Faktisk har jeg aldrig fortrudt, at vi stoppede i 'Årgang 0'. Jeg tror ikke, at det vil være særlig fedt, hvis mit teenageliv blev filmet. Både fordi, jeg gerne vil have, at folk er sammen med mig, fordi jeg er Mathilde og ikke 'hende fra 'Årgang 0'. Men også fordi, jeg tror, at hr. og fru Danmark vil se lidt skævt til, hvis de så mig ryge og drikke i byen, fordi de stadig forbinder mig med en sød, lille pige, siger Mathilde Beuschau til Realityportalen. 

Læs også

Populær familie fra 'Årgang 0' siger farvel: 'Det har ikke været nogen nem beslutning'

Mathilde Beuschau drømmer om at blive politimand. Derfor vil hun gerne starte på HF efter sommerferien og senere en tur i militæret, inden hun søger ind på politiskolen.

Mathilde Beuschau drømmer om politijobbet, fordi det ikke er stillesiddende arbejde. Hun har nemlig ikke lyst til at sidde foran en computer dagen lang. Hun vil hellere møde mennesker og lave noget alsidigt, forklarer hun til Realityportalen. 

🙄

A post shared by Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) on

 

Mathilde Beuschau fortæller, at hele hendes familie har det godt. De bor stadig i huset i Valby, hvor de også boede, da de var en del af programmet. Ifølge Mathilde, er der ikke sket det store i deres familieliv.

Mathilde Beuschau har ikke længere ret meget kontakt til de andre deltagere i 'Årgang 0', men er dog venner med Emma, Stephanie og Rachel på det sociale medie Facebook, skriver Realityportalen.

Dagens Gossip