Lars Mikkelsen mishandler børn, mens Sofie Gråbøl ser på: Se traileren til ny hjerteskærende film

| Skrevet af Sol Stoffregen den 16. februar 2016 - 20:31
Foto: KIno.dk.

Filmen er baseret på virkelige hændelser og er bestemt ikke for sarte sjæle.

Fra den 21. april kan danskerne gå i biografen og få et glimt af, hvordan det var at være barn på børnehjemmet Gudbjerg i 1960’erne. Her har filmen “Der kommer en dag” biografpremiere.

I dag blev traileren til den nye danske storfilm, som tegner et koldt og barsk børnehjemsliv med ondskabsfulde voksne og klemte og forsømte drenge, offentliggjort. 

Læs også: Ena afslører de vilde planer for næste sæson af Badehotellet

Handlingen er baseret på virkelige hændelser og følger de to brødre, Erik og Elmer, der i 1967 kommer til Gudbjerg Børnehjem, hvor lederen spillet af Lars Mikkelsen, gør livet ubærligt for dem på trods af den flinke lærer (Sofie Gråbøl), der forsøger at hjælpe børnene. 

Søren Sveistrup, der står bag tv-serien Forbrydelsen, har skrevet manuskriptet, og Jesper W. Nielsen er instruktør på filmen.  

Listen af kendte skuespillere i filmen er lang: Lars Ranthe, Sonja Richter, David Dencik, Paw Henriksen og Jens Jørn Spottag (far til skuespilleren fra Badehotellet Ena Spottag).

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

29. juni 2016

Mindst 36 mennesker er døde efter et tredobbelt bombeattentat i Istanbuls Atatürk-lufthavn tirsdag aften.

Sundhed

29. juni 2016

En ny undersøgelse afslører, hvilket lands kvinder der har de største bryster. Og de er markant større end andre steder.

Advarsler

28. juni 2016

Coop tilbagekalder rosiner, som er solgt i flere supermarkeder rundt omkring i landet. Kunder skal levere rosinerne tilbage eller smide dem ud.

God karma

29. juni 2016

Muhannad fandt massevis af pengesedler i et skab, han havde fået fra genbrug. Først tænkte han, at de måtte være falske, men da han slog dem op på nettet, gik det op for ham, at de var ægte nok. Så vidste han, hvad han måtte gøre.

Frækt

29. juni 2016

En ny undersøgelse afslører, hvilket lands kvinder der har de største bryster. Og de er markant større end andre steder.