Laudrup køber million-lejlighed i København

| Skrevet af Ritzau den 20. januar 2016 - 12:49
Michael Laudrup. Foto: Polfoto.

Fodboldikonet Michael Laudrup og hans kone har investeret millioner i mursten på Christianshavn.

Hvis man har sin daglige gang nær de hyggelige kanaler på Christianshavn, skal man måske til at holde et ekstra vågent øje med, om der skulle dukke en dansk fodboldlegende op på den lokale kaffebar. Michael og Siw Laudrup har nemlig kastet 14,5 millioner efter en lejlighed på Christianshavn, skriver Boliga.

Den 172 kvadratmeter store lejlighed ligger i Strandgade, og der er også mulighed for at købe sig til en bådplads i lystbådehavnen, hvis vandet, der ikke ligger mere end en spytklat væk, trækker.

Den tidligere fodboldspiller og -træner har boet i ni lande, siden han for 30 år siden begyndte den professionelle karriere i udlandet. Og parret bliver muligvis på de solrige breddegrader på trods af millioninvesteringen. Lejligheden har nemlig ikke bopælspligt.

Faktisk blev der skrevet under på handlen i 2013, men dengang var den luksuriøse lejlighed på Krøyers Plads-projektet ikke andet end drømme og streger på et papir. Men nu er lejlighederne blevet til virkelighed, og det er derfor muligt for fodboldlegenden at komme forbi den mondæne matrikel og nyde udsigten over Københavns Havn.

Det er ikke en tilfældig lejlighed, Laudrup-parret har sat deres underskrift på. Ifølge NCC Bolig har projektet Danmarks første svanemærkede lejligheder og er blevet belønnet med en pris for sit fokus på bæredygtighed i kombination med arkitektur.

Se en af de andre lejligheder fra projektet her: http://www.selvsalg.dk/bolig/31243/strandgade_83_3_4-1401-koebenhavn_k

/ritzau/FOKUS

Deltag i debatten

 

Krimi

Politik

29. juli 2016

Malene Ravn Neumann har fået nok efter 10 år som socialrådgiver. Hun er træt af altid at sige 'nej', 'beklager' og 'det kan desværre ikke lade sig gøre'.

Frækt

27. juli 2016

En blowjob er yderst intimt, men det er bestemt ikke altid lige lækkert - hvis sandheden skal på bordet. Her er fem ting, der gør oralsex mindre nydelsesfuldt.