Linse deler rørende billede af syge Mobber: 'Elsker min mor så meget'

Selvom 'Familien fra Bryggen' befinder sig i en svær tid med Moppers alvorlige sygdom, så har de ikke glemt deres gode humør.

Linse Kessler og resten af 'Familien fra Bryggen' er gået lige i hjerterne på de danske tv-seere med deres åbne, direkte og humoristiske tilgang til livet.

Men en dyster sky har lagt sig over Islands Brygge, da familiens ældste medlem, 78-årige Mopper, er ramt af alvorlig sygdom.

Mor-Ann fik for fem måneder siden konstateret den alvorlige sygdom, og ifølge Linse Kessler har familien brug for 'et lille mirakel', hvis de skal beholde Mopper.

Intet tyder dog på, at familien har glemt det gode humør midt i den svære tid.

Læs også

Mopper er blevet udskrevet: 'Jeg vil blive 98 år gammel’

Linse Kessler har fredag delt et skønt foto af sin mor, der sidder og ser den nye sæson af 'Familien fra Bryggen' i fjernsynet.

- Hold da ferie, seertallet på vores program 'Familien fra Bryggen' i går var så flotte, en kæmpe tak til jer, vores virkelig mange seere, jeg er så glad for at I kan li' det. Her sidder Mopper og ser programmet i går, med en herlig tomatsuppe, skriver Linse Kessler, der slutter sin opdatering af med hashtagget #jegelskerminmorsåmeget.

Den karismatiske blondine afslører i kommentarfeltet, at Mopper er stoppede med at ryge cigaretter for fire måneder siden.

- Jeg er ikke stoppet, men er nede på 10-12 stykker om dagen, forklarer Linse Kessler på det sociale medie.

Se hele opslaget her:

 

Dagens Gossip