Linse deler skøn video med Alba: ‘Kæft, hvor jeg elsker den lille fis'

Foto: TV3/Facebook

Det har været en svær tid for Linse Kessler og familien, siden de måtte tage afsked med Mopper. Men barnebarnet Alba får sin mormor til at grine.

Det har været en svær tid for Linse Kessler og hendes familie, siden de for et par uger siden måtte tage afsked med familiens ældste medlem - Linse Kesslers mor Mopper. 

Men onsdag fik familiens yngste medlem - barnebarnet Alba - sin mormor til at grine højt. Linse Kessler har delt en video på det sociale medie Facebook, hvor hun er på skovtur med lille Alba og hunden Jytte:

Læs også

Linses rørende farvel til Mopper: ‘Mor, jeg elsker dig for evigt’

- Jaaa, min første Alba-pasning for et par måneder siden gik jo ikke så godt. Men i dag var det så mit andet forsøg, og det er gået sååå godt. Kan jeg meget lettet og utrolig glad fortælle. Albs og jeg har været alene i 2,5 time (altså med hundene), og vi har hygget, spist, leget, været på skovtur, og så har vi pludret og sagt lyde og møsset og grint, skriver Linse Kessler til de søde optagelser.

Læs også

Alvorligt syge Mopper bliver forkælet: Mikkel Kessler har givet livsvigtig gave til sin mor

- Hun er simpelthen vores magiske guld, kæft, hvor jeg elsker den lille fis, tilføjer hun.

Siden Linse Kessler lagde videoen på Facebook mandag, er den gået viralt med 37.000 likes, mere end 200 delinger og 2.000 kommentarer.

Du kan se Alba og mormor Linse lave sjov i videoen lige herunder.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip