Linse fylder 50 år i dag

En af landets mest kendte realitystjerner fylder 50 år i dag.

Linse Kesslers popularitet er vokset støt, siden det første afsnit af 'Familien fra Bryggen' rullede over skærmen i efteråret 2011. 

I dag, ni sæsoner senere, er realityserien om den farverige families liv på Amager én af de mest populære programmer på TV3.

Ved siden af jobbet som hovedrolleindehaver i sit eget tv-show, som hun i øvrigt har vundet flere tv-priser for, har Linse Kessler bestyret en tatoverings-biks, indspillet sange og udgivet bøger. Og så er hun selvfølgelig berømt for at være søster til ex-bokseren Mikkel Kessler - og hun er måske landets største dyreven.

Med til historien om kvinden med landets største bryster hører selvfølgelig også, at hun har en kriminel fortid med ikke færre end 11 domme bag sig for blandt andet vold, og at hun sammenlagt har siddet bag tremmer i syv år af sit liv.

Læs også: Geggo og kæresten viser nyfødt datter frem igen: Se hvor skøn Alba er

Hun kan også føje stripklubejer og skuespiller til sit fyldige CV. I dag har hun særligt travlt med at pleje sin voksende fanskare på nettet.

Linse Kessler, hvis rigtige navn er Lenina Christiansen, har mere end 370.000 følgere på Facebook, hvilket uden sammenligning gør hende til den mest populære realitystjerne på landets mest populære sociale medie.

I disse dage handler de fleste af hendes opslag om barnebarnet Alba, som datteren Stephanie 'Geggo' Kessler fødte i februar måned.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Vores elskede Albamus vokser, smiler og øver flittigt på at holde sit hoved selv  <3 Mums filli baba, Mormor er sååååå forelsket  #albaoghundeneogfamilieerguldetilivet

Opslået af Linse Kessler på 28. marts 2016

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip