Linse Kessler om sin knastørre tissekone: Sådan bliver du våd som en drøm igen

LInse Kessler er helt ærlig om sin tilstand for neden.

Linse Kessler afslører i Familien fra Bryggen, at hun er 'knastør' i de nedre regioner. Men hun har hørt om en smart behandling, som giver midaldrende kvinder fugten tilbage.

I torsdagens afsnit af den populære realityserie Familien fra Bryggen fortæller Linse Kessler sin veninde Didde om et nyhedsindslag, der har gjort stort indtryk på hende.

Indslaget handler om en midaldrende kvinde, der ærligt fortæller, at hun har fået sit sexliv tilbage ved hjælp af en ganske særlig metode, som Linse Kessler er dybt fascineret af:

- Du ved godt, jeg har sagt, at jeg er lige så tør som Sahara deroppe, ikke? Ved du hvad! Man kan få laser. Det ligner sådan et massageapparat eller sådan noget. Så er der laser på, og så putter de den op i tissekonen.

- Det der laser, det fungerer deroppe, sådan at dine slimhinder går i gang igen. Så du bliver våd som en drøm igen, lyder det fra en begejstret Linse Kessler.

Læs også

Læger advarer kvinder mod trend: Stop med at rense jeres tissekoner med agurk

Linse Kessler kan tilsyneladende sagtens relatere til den problematik, som kvinden i nyhedsindslaget fortalte om - tørhed i skeden:

- Jeg sad bare og tænkte: Det er mig. Jeg er en gammel, knastør kælling, mand.

Didde er dog ikke helt overbevist om, at det er nødvendigt med en laserbehandling:

- Ved du hvad? Du skal bare i gang. Der skal bare noget derop fast, Linse, siger hun støttende. 

Hør Linse og Didde tale om deres 'knastørre' tissekoner på en tankstation i videoen lige herunder - og se resten af afsnittet, når TV3 sender 'Familien fra Bryggen' i morgen aften klokken 20.

Familie fik behåret overraskelse i toilettet: Ubuden gæst sad fast i kummen

Dagens Gossip