Linse kom til at afsløre lidt for meget på tv: ‘Moppers begravelse bliver nok ikke helt lovlig’

Arkivfoto: Polfoto/Philip Davali

Det var en tydeligt bevæget Linse Kessler, der besøgte Aftenshowet torsdag aften, for at fortælle om tabet af sin mor.

Linse Kesslers 78-årige mor Ann Patricia Christiansen - bedre kendt som Mopper - døde mandag aften efter en længere periode med alvorlig sygdom.

Torsdag aften var Linse Kessler gæst i Aftenshowet, hvor hun fortalte om det tab, som den populære familie fra Bryggen i øjeblikket oplever, efter de har mistet deres ældste medlem.

Her blev blandt andet Moppers begravelse bragt på banen. Linse Kessler gjorde det klart, at den ikke vil være åben for offentligheden. Folk er dog velkomne til at lægge blomster ved Moppers lejlighed, hvis de har lyst til det.

Læs også

Linse var ude at gå tur i aftes, da hun hørte skridt bag sig: Så mærkede hun noget i lommen

Hvordan familien tager afsked med Mopper ville Linse Kessler ikke uddybe, men hun løftede dog lidt af sløret for, hvordan Mopper skal sendes afsted:

- Mopper tror ikke på Gud, og hun har sagt mange gange, at jeg ikke må proppe hende ind i en kirke, hvor vi alle sammen sidder og græder. Vi holder det for os selv til bagefter, for det er ikke sikkert, at det er helt lovligt, afslørede Linse Kessler.

Læs også

Sidste klip med Mopper: Her samles familien for allersidste gang på tv

Det var Linse og Mikkel Kessler, der delte den triste nyhed om Moppers død på det sociale medie Facebook mandag aften med disse ord:

- Vi var alle hos hende og hyggede om hende præcis, som vi plejer; vi grinede og fjollede og fortalte hende, at vi elskede hende, til hun rejste afsted.

- Vi er knuste, men vi ved, at det var det bedste for hende nu. Mopper satte stor pris på sine personlige venner, men skam også på alle jer derude, som har fulgt hende på tv.

Foto: Instagram.

Torsdag aften rullede sæsonens sidste afsnit af Familien fra Bryggen over skærmen efterfulgt af et særligt hyldestprogram, hvor Mopper blev mindet med forskellige klip fra den populære realityserie.

Dagens Gossip