Linse var ude at gå tur i aftes, da hun hørte skridt bag sig: Så mærkede hun noget i lommen

- Jeg tudede, lyder det fra Linse Kessler.

Mandag døde Mopper, Linse og Mikkel Kesslers mor, efter længere tids sygdom. Hun nåede at røre mange hjerter i tv-serien Familien fra Bryggen.

Det har familien især mærket de senere dage, hvor det er væltet ind med hundredetusindvis af hilsner efter Moppers død. Til aften talte Linse Kessler for første gang om moderens død i et interview i Aftenshowet.

- Jeg vidste godt, at mange var glade for Mopper, og det kan jeg godt forstå, for hun var fantastisk. Men det kommer bag på mig, at det er så massivt. Jeg bliver så glad for, at de er så glade for min mor. Hvis jeg ikke var glad for det, var jeg fandme mærkelig, lød det fra Linse Kessler.

Læs også

Pia Kjærsgaard har sendt blomster til Mopper

Kærligheden mærkede hun også en under en gåtur i aftes.

- Der kom en lille pige gående, da jeg var ude at gå aftentur. Jeg hørte nogle små skridt bag mig. Så stak hun hånden i lommen på mig og tog min hånd og sagde “Ved du hvad, Linse, du skal ikke være ked af det, det skal nok gå”, fortalte Linse Kessler, som tilføjer, at hun blev varm om hjertet og fældede en tåre.

Mopper var den sprødeste mor

I interviewet fortalte hun også, at mange har fået indtryk af, at Mopper ikke altid har været en god mor over for sine børn. Blandt andet fordi Linse Kessler havde været i plejefamilie.

Men det kunne ikke være mere forkert, understregede hun.

- Hun har været den sprødeste mor og mormor og oldemor. Hun var en hård nyser. Men vi var aldrig i tvivl om, at hun elskede os. Aldrig i tvivl, sagde Linse Kessler.

Læs også

Et af de sidste klip med Mopper: Her køber hun en særlig gave til Linse

I aftenshowet blev hun også spurgt til Moppers begravelse. Linse Kessler understregede, at den ikke er åben for offentligheden, men at folk er meget velkomne til at lægge blomster ved Moppers lejlighed, hvis de har lyst.

Hun ville ikke løfte hele sløret for, hvordan Mopper skal stedes til hvile.

- Mopper tror ikke på gud. Og hun har sagt mange gange, at jeg ikke må proppe hende ind i en kirke, hvor vi alle sammen sidder og græder. Vi holder det for os selv til bagefter, for det er ikke sikkert, det er helt lovligt, sagde Linse Kessler kryptisk.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip