Lise Rønne viser sin flotte mave: Gravid med sit tredje barn

- Det er ikke kun OL-atleterne, der har vundet guld denne sommer. 

Sådan lyder den kryptiske besked, slået op på Aftenshowets Instagramprofil her til aften. På opslaget er et billede af tv-værten Lise Rønne, som holder om en fin lille bule på maven. 

Lise Rønne er blandt andet kendt for sine værtsroller i TV-programmerne ”Aftenshowet”, ”Vild med Dans”, “Dansk Melodi Grand Prix” og i 2014 som vært på “Eurovision Song Contest 2014” i København samt i talent-showet “X factor”.

Hun danner par med Mikkel Lucas Overby, og sammen har de i forvejen en søn, Nelson fra 2010, samt datteren Eva fra 2012. Nu er nummer tre tilsyneladende på vej.

I 2013 sagde tv-værtinden ellers i et interview med Mama, at hun ikke regnede med at få flere børn. Tiden var for knap, når nu hun levede for sine børn, men samtidig havde en karriere at passe, lød begrundelsen:

- Jeg kan godt lide at arbejde og have en karriere. Jeg kan godt lide at have tid til mig selv. Jeg kan godt lide at se mine venner og rejse og læse bøger. Og så skal jeg måske ikke binde an med også at have fire børn, vel, sagde Lise Rønne dengang.

Tre børn bliver det dog tilsyneladende til, selvom den 37-årige værtinde endnu ikke selv har kommenteret på graviditeten. 

 

Det er ikke kun OL-atleterne der har vundet guld denne sommer #DR1 #DRdk #aftenshowet

Et billede slået op af Aftenshowet DR1 (@aftenshowet) den

22. Aug 2016 kl. 8:03 PDT

 

 Læs også:  Lise Rønne aflyser bryllup

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip