L.O.C. har givet Christiane den smukkeste mor-gave: 'Så blev der tudet'

Arkivfoto: Polfoto/Mogens Flindt

Den nybagte mor har fået et nyt smykke i barselsgave.

Christiane Schaumburg-Müller har fået en ny fingerring i barselsgave af L.O.C. Men det er ikke en hvilken som helst ring, som den nybagte mor viser frem på det sociale medie Instagram.

- Det er en ring med to diamanter, en til mor og far og så en safir til lillemanden - stenen siges at styrke tro, visdom og retfærdighed. Giver koncentration, så man bedre kan finde sin livsopgave, og den befordrer renhed i tanke såvel som i handling, skriver Christiane Schaumburg-Müller på det populære medie.

Hun har dog hjulpet L.O.C. lidt på vej:

- Liam anede ikke, at man skulle give en barselsgave til en, når man havde født - så det sørgede jeg for at hinte i 9 måneder (fantastisk tradition By The Way). Jeg troede faktisk, han havde glemt det, da jeg ikke fik noget på selve dagen - men så en morgen lå denne her ved morgenbordet, fortæller Christiane Schaumburg-Müller og tilføjer:

Læs også

Så skete det: Christiane og Liam er blevet forældre

- Og så blev der ellers tudet fra min side. Er lidt emotionel efter Constantin er kommet til verden.

 Den lille dreng kom til verden søndag den 25. september. Det afslørede 34-årige Christiane Schaumburg-Müller på Instagram med teksten:

- Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en - aldrig har livet givet så meget mening.

Dagens Gossip