Lyder som sin far: Kim Larsens søn har udgivet sin første single

Foto: Polfoto

Der er store forventninger til Kim Larsens søn Hjalmer, der er trådt i sine fars fodspor og nu er klar med sin første single.

Når ens far er ophavsmand til utallige sange, såsom ‘Rabalderstræde,’ ‘Jutlandia’ og ‘Langebro,’ så  er der store forventninger til Kim Larsens 21-årige søn, Hjalmer Larsen.     

I dag kan man så endelig høre, hvordan Hjalmers stemme klinger som sin fars ud af højtaleren, hvor sønnen har frigivet han sin første single ‘Hjem Til En Anden,’ under pladeselskabet Universal Records.  

Læs også

Esbjerg-musiker får bøde på 33.000 kroner: Spillede i det forkerte orkester

Det er derfor en spændt, ung musiker, der for første gang kan sende musik på gaden. 

- Min første single, "Hjem Til En Anden", rammer alle musiktjenester nu på fredag den 10. februar! Jeg glæder mig for vildt til at dele den med jer, skrev den unge musiker på Facebook i mandags.

Derudover har den unge kunstner også annonceret, at han kan høres på årets Smukfest 2017 i Skanderborg, hvor der sikkert venter flere nye sange. 

Hjalmer Larsen er søn af Kim Larsen og Kim Larsens tredje hustru Liselotte Kløvborg, og parret har udover Hjalmer også en en yngre søn sammen, Lui Larsen. 

Om Hjalmer Larsen lyder af sine far op ad dage, kan du selv bedømme ved den første single fra Hjalmer ‘Hjem Til En Anden’ lige her: 

Hjalmer - Hjem Til En Anden (Lyric Video)

Om Hjalmer Larsen en dag bliver inviteret med i det populære program 'Toppen af poppen' er ikke til at sige. Man kan blot håbe, at det ikke bliver afsløret før tid, som det skete ved forrige sæson. 

Dagens Gossip