Mascha Vang er ikke i tvivl: ’Lyv for pokker - og begrav prins Henrik i Roskilde’

Også Mascha Vang har en holdning til den seneste tids ballade omkring prins Henrik.

Det kan næppe være gået nogen danskeres næse forbi, at prins Henrik de seneste uger har været godt og grundigt i vælten.

Først skabte det et ramaskrig, da det for en uge siden kom frem, at prins Henrik ikke ønskede at blive begravet i Roskilde Domkirke sammen med sin hustru, dronning Margrethe.

Efterfølgende blev mediestormen kun større, da prinsen tirsdag udtalte, at det var dronningen, der ’gjorde ham til en nar’, og at hun ikke havde udvist den respekt, som en hustru skal vise sin ægtefælle.

Torsdag var det så kronprins Frederik, der kommenterede på hele sagen og forklarede, at han var rigtig ked af sin fars beslutning.

Læs også

Bevæbnet røveri gik grueligt galt for 28-årig: Røver trukket efter bil og gennembanket

Dagen før kronprinsen kom på banen, havde en anden kendis dog taget bladet for munden og givet sit besyv med.

sin blog har Mascha Vang nemlig gjort det klart, at hun er ked af hele balladen, da hun er meget glad for det danske kongehus.

- Først grinte jeg, så blev jeg forarget og nu er jeg egentlig mest ked af det. Ikke bare på hans vegne, for manden må jo ikke være glad indeni, men også på vores lands vegne, skriver forretningskvinden på sin blog.

Samtidig slår hun fast, at hun har ondt af prinsen, og at hun ikke forstår, at man fra hoffets side ikke har tænkt sig at ’glatte det ud’, da hele sagen ifølge Mascha Vang er pinligt og ødelæggende for hele Danmark.

- Her må PET da lige have en rulle gaffa, de kan snøre om munden på ham, afskærme ham fra pressen og komme med en lægelig udtalelse om, at prinsen desværre er blevet syg. Om det er sandt eller ej, så lyv for pokker! For vores alles skyld, lyder opfordringen fra reality-personligheden.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Kendis-bloggeren slår fast, at hun mener, at hele sagen er uværdig for både prins Henrik, dronningen og danskerne.

Samtidig har Mascha Vang også et løsningsforslag til, hvordan prinsgemalen alligevel kan blive begravet side om siden med sin hustru i Roskilde:

- For pokker, han ved sgu da ikke, hvor han bliver begravet, når han er død. Til Roskilde med ham. Så kan de have lovet ham alt muligt andet. Det skulle vi aldrig have vidst. Der skulle hoffet holde helt tæt og ikke være kommet til at lufte det et sted. En svipser af dimensioner må man sige, skriver Mascha Vang på sin blog.

Til sidst runder hun af med at skrive, at hun synes, at det er forkert er prins Henrik at afpresse Dronningen i fuld offentlighed.

- Så bliver det en underlig og ynkelig sympatikroning. Ligesom Poul Madsen på Ekstra Bladet der først giver Henrik en kongetitel (så plat) i avisen, og i dag fratager ham den, lyder bredsiden fra den tidligere realitystjerne, radiovært, model, forfatter og senest blogger.

Læs også: Mascha Vang undgår bevidst topskat: 'Jeg vil ikke straffes for at være flittig'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip