Mascha Vang tog mange kilo på efter fedekur: Sådan ser hun ud efter 10 ugers slankekur

Arkivfoto: Polfoto

Mascha Vang tog 10 kilo på i forbindelse med tv-programmet Min fede træner. 10 uger senere skulle hun vejes igen for at finde ud af, hvor meget hun havde tabt sig efterfølgende.

Efter 10 ugers intens slankekur i forbindelse med tv-programmet Min fede træner havde blogger og realitystjerne Mascha Vang tabt sig otte kilo og nærmede sig dermed den vægt, som hun havde, inden hun startede på det kontroversielle eksperiment. 

Dengang vejede Mascha Vang 51,5 kilo og hendes taljemål var 72 centimeter. Efter 12 ugers fedekur havde Mascha Vang taget 10 kilo på og vejede dermed 61,9 kilo, mens hendes talje målte 95 centimeter. 

Efter slankekuren vejede Mascha Vang 54,7 kilo og havde et taljemål på 73 centimeter. Hendes talje var altså blevet 22 centimeter smallere i løbet af et par måneder.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: TV3

Foto: TV3

Egentlig troede Mascha Vang, at hun havde tabt sig lidt mere. Men hun var ikke skuffet over resultatet:

- Jeg er egentlig slet ikke ked af det. Fordi jeg har det faktisk godt med min krop. Jeg har det måske endnu bedre med min krop nu, end jeg havde til at starte med, lyder det fra Mascha Vang.

- Det har ikke noget med vægten at gøre, for det er bare et tal. Men når jeg kigger på min krop, så er jeg mere glad for mit udseende nu, end jeg var for den krop, som jeg startede ud med, tilføjer hun.

Foto: TV3

Mascha Vangs deltager Christina havde sat sig et mål om, at hun skulle tabe sig 12 kilo i løbet af de 10 ugers slankekur. En vejning viste en glad Christina, at hun havde tabt sig 12,5 kilo i alt. 

- Jeg er enormt glad for, at jeg nåede mit mål. Det har givet mig mega blod på tanden i forhold til at fortsætte det her. For jeg er ikke færdig endnu. Men det er en rigtig god start, lyder det fra Christina.

Mascha Vang er en af fire kendisser, som deltog i tv-programmet, hvor de hver især skulle hjælpe en overvægtig dansker med at tabe sig. Men inden slankekuren kunne gå i gang, skulle de kendte først tage flest muligt kilo på.

Læs også

Mascha Vangs læge tror ikke sine egne øjne: Sådan ser hun ud efter seks ugers fedekur

Derefter skulle de forsøge at smide de overflødige kilo igen sammen med hver deres deltager.

Konceptet mødte stor kritik, allerede før programmet havde premiere og Min fede træner havnede i lidt af en shitstorm i medierne. Ikke mindst på de sociale platforme, hvor forargede danskere krævede udsendelserne stoppet. 

Fagfolk kritiserede også tv-programmet - blandt andet Per Nielsen, som er formand i Landsforeningen for Overvægtige:

Læs også

Gustav chokeret over nyt slankeprogram på TV3: 'Glad for jeg takkede nej'

- Det er decideret ødelæggende for det arbejde, vi prøver at lave i foreningen. Hvis der er nogen, som tror, det er sådan, man skal gribe svær overvægt an. Ja, motion og sund kost er godt, men hvis du tror, at du kan holde et vægttab ved udelukkende at dyrke motion - uden at have alle de andre aspekter med, så taber du kampen, udtalte Per Nielsen til Ekstra Bladet.

Du kan se hele programmet, når TV3 sender Min fede træner onsdag klokken 20.00.

Mascha Vang vakte for nylig debat på de sociale medier, efter hun havde købt en dyr gave til sin femårige datter.

Dagens Gossip