Mikkel Kesslers lille søn indlagt på hospital i Thailand

Foto: Polfoto/Sebastian Buur Gunvald

Familien Kessler måtte pludselig indlægges under deres ferie i Thailand. Alle blev ramt af genstridig influenza, som især gik hårdt ud over Mikkel Kessler og Lea Hvidts treårige søn.

Det er frygteligt at blive syg på sin ferie. 

Under fjerne himmelstrøg, hvor man ikke kan tale det samme sprog som lægerne, og det gule sygesikringskort slår som en skrædder i helvede, så er det alt i alt en ubehagelig oplevelse. Det kan Mikkel Kessler, hans kone og deres to børn skrive under på.  

På en ferie i Thailand måtte hele familien kæmpe mod sygdom, skriver Mikkel Kesslers kone Lea Hvidt på sin blog.  

Læs også

Dansk brystbombe smider tøjet: Se Linse Kessler nøgen

Parrets kun treårige søn Romeo blev til sidst så dårlig, at familien måtte tilbringe en god bid af ferien indlagt på et hospital i Thailand.

- Mikkel havde redet sig en influenza inden afrejse, som jeg tog på mig i flyet på vej derned, og efter to dage ramte det på skift og 'on and off' Romeo og Rosa-Lia. Det endte så grelt, at Romeo til sidst blev indlagt på hospitalet i Hua Hin. MEN, at se sit lille barn i hænderne på fremmede folk, når han ikke er på toppen, det var forfærdeligt!, skriver Lea Hvidt på sin blog. 

Alt er godt✌🏼❤☀️ @mikkel_kessler #myman #kærlighed

A post shared by Lea Hvidt (@leahvidt) on

 

Parrets andet barn Rosa-Lia på kun et år blev heldigvis skånet for den værste smitte og kunne blive sammen med Lea Hvidts forældre i parrets feriebolig, mens mor og søn måtte blive på hospitalet. 

Indlæggelsen gik heldigvis godt, men Lea Hvidt advarer andre danskere mod at tage afsted på ferie uden en rejseforsikring, da opholdet på hospitalet var eksorbitant dyrt. 

Læs også

Video af fræk brystsmutter: Geggo nøgen i Familien på Bryggen

- Når det så er sagt, så var det en god behandling, vi fik. Vi har selvfølgelig en rejseforsikring, og den fik vi for første gang brug for denne gang, og det er vi mere end glade for at have for et døgn på et hospital, er (åbenbart) dyrere end en ferie for to.

Da Mikkel Kessler havde fået det bedre, blev han som en god far sendt i byen for at finde noget ordentlig mad, og da han vendte tilbage, havde han købt et festmåltid. 

- Det var lige før, det hele blev lidt hyggeligt. Men så også kun næsten! skriver Lea Hvidt på sin blog. 

Se opslaget og billedet fra hospitalssengen herunder. 

 

Kessler-familien har generelt ikke haft det nemt. De mistede for nylig en nær ven, der blev skudt, hvilket Linse Kessler skrev om på Facebook.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip