Natascha Linea indberettet af lægerne: Overvåges nu igen af kommune

De Unge Mødre-deltageren troede lige, hun var sluppet ud af kommunens klør, med midt i marts bankede det på døren.

Natascha Linea, kendt som deltager i realityprogrammet ”De Unge Mødre”, fik sig i midten af marts en ubehagelig overraskelse. Her bankede det nemlig på døren. Uden for stod to socialrådgivere.

Efter at have været i kommunens søgelys tidligere i forhold til sine børn, var hun ellers netop sluppet. Men efter en indlæggelse med sønnen Novah, valgte børnelæger ved Nykøbing Falster Sygehus at involvere de sociale myndigheder. Det skriver Natascha Linea på sin blog.

– Jeg valgte at udskrive min søn d. 14. marts efter 6 dages indlæggelse, dette var meget imod sygehusets vurdering, men jeg stolede på mine moderevner og min vurdering som mor af Novahs sygdom og hans bedring.

Allerede samme dag, vi var hjemme, spiste Novah over dobbelt så meget mad, som han havde gjort hele ugen på sygehuset, så dette bekræfter bare min fornemmelse af, at en mor ved, hvad der er rigtigt for ens barn, skriver hun.

Læs også

Se det vilde klip: Natascha Linea føder på sin sofa

Natascha Linea besøgte allerede dagen efter sin privatpraktiserende læge for at få tjekket sønnen. Ifølge moderen vurderede lægen, at hun havde handlet rigtigt ved at tage Novah med hjem. Infektionstallene og vejrtrækningen var næsten normalt.

Sygehuset valgte alligevel at indberette sagen til kommunen.  Ifølge moderen mente lægerne blandt andet, at Novah ikke havde faste spise- og sovetider, og at han heller ikke får fast føde.

– Så står min gamle sagsbehandler samt min ny sagsbehandler ude foran min dør og vil gerne se Novah, dette får de selvfølgelig lov til ude foran min dør, da jeg simpelthen ikke finder mig i, at de bare dukker op på den der måde. Havde de i det mindste ringet og sagt, de var på vej, så var de også lukket ind, men det der overraskelses noget får de intet godt ud af ved mig, skriver De Unge Mødre-deltageren på sin blog.

Sagsbehandlerne besluttede at sætte to timers tvungen hjælp på dagligt i 14 dage. Den periode er nu slut. Ifølge Natascha Linea har hun fået ros af kommunens konsulenter.

Læs også

Natascha Linea nægter at vaccinere sin søn: Lægerne fortæller ikke sandheden

Hun er også glad for, at hun valgte at følge sin mavefornemmelse frem for lægernes råd på sygehuset.

 

 

 

 

Dagens Gossip