Sådan så Lady Olenna fra Game of Thrones ud i 1960’erne

Den ikoniske Game of Thrones-stjerne har ændret sig meget siden sine velmagtsdage, hvilket billeder på nettet nu vidner om.

Det kan godt være, at der står sommer på kalenderen, men den sparsomme sol har fået mange til at nyde en af denne sommers helt store serier i fjernsynet. 

Tænder man for fantasyserien ‘Game of Thrones’ på HBO, så venter der heller ikke ligefrem solskin, men bidende vinterkulde, farlige drager, riddere og mere eller mindre afklædte prinsesser. 

En af de mere fremtrædende karakterer i serien er Lady Olenna, der som overhoved af Tyrell-familien, står for en helt særlig afsløring i den seneste og syvende sæson af serien. 

Bag karakteren står den 79-årige Diana Rigg, der inden hun fik rollen som Lady Olenna i den populære ‘Game of Thrones’, havde hun en anden fremtrædende rolle i en anden kendt serie. 

Læs også

David Beckham forkæler datter med eventyrlig gave: ’Nogen bliver overrasket i morgen tidlig’

Hun spillede nemlig rollen som Emma Peel i tv-serien ‘The Avengers’, der var en sci-fi spionserie, hvor skuespillerinden havde en fremtrædende rolle i sæson fire og fem. 

I ‘Avengers’ serien er Diana Rigg næsten ikke til at genkende i sin noget yngre udgave, når man er vant til at se den majestætiske og ældre fornemme kvinde, der styrer konger og dronninger i Westeros med hård hånd. 

I 60'er serien blev Diana Rigg kendt som den hårdtslående og charmerende Emma Peel, der måtte lægge krop til lidt af hvert i den kulørte tv-serie.

The Avengers - The Perils of Emma Peel

Derudover har Diana Rigg også haft en anden rolle, som de fleste måske lykkeligt har glemt alt om. 

Hun blev nemlig som gift med selveste James Bond i rollen som Tracy, hvor hun spillede overfor George Lazenby, der bar rollen som Bond i ‘I hendes majestæts hemmelige tjeneste’ fra 1969.

Den australske og dengang meget unge og George Lazenby blev sablet ned i den britiske presse for sin rolle som James Bond og fik kun den ene Bond-film som følge af det dårlige samarbejde med filmselskabet.

Læs også

Døjer du med slidt, mat eller tyndt hår? Så mangler du måske disse vitaminer

Ifølge rygter i pressen så var forholdet mellem Diana Rigg og Lazenby så dårligt under optagelserne til filmen, at Diana Rigg overfor en reporter skulle have sagt, at hun spiste hvidløg, inden de skulle optage kærlighedsscenerne i filmen. 

Du kan se et velkendt klip med Diana Rigg i rollen som Tracy her: 

On Her Majesty's Secret Service - Tracy's Death

Det er ikke særlig nemt at lave film, og det måtte Tom Cruise også sande, da han under optagelserne til den seneste Mission Impossible film kom alvorligt til skade

Dagens Gossip