Sarah Grünewald glæder sig til at forlade morboble

Inden længe starter en ny sæson af Vild med dans, og for fjerde gang er det værtinden Sarah Grünewald, der sammen med Claus Elming, står i front for programmet.

Men det er første gang, Sarah Grünewald går på dansegulvet som mor. Hun fik sønnen Luis i foråret.

- Jeg elsker virkelig at være mor, men jeg har virkelig også savnet at være Sarah på arbejde, fortæller en smilende Sarah Grünewald, og fortsætter:

- Der er flere, der har spurgt, om jeg ikke ville tage Luis med på arbejde om fredagen. Der kan jeg mærke, at jeg simpelthen har brug for at være Sarah på arbejde og ikke Sarah, der er mor. Jeg trænger til at komme ud og opleve verden, i stedet for at være i den her morboble.

Den tidligere model har de sidste par måneder levet i en hule af stofbleer og gylp, fortæller hun, så derfor ser hun også frem til at iklæde sig tøj, der er helt rent og ikke består af 99 % elastik, for at skulle kunne rumme en højgravid mave.

- Jeg har glædet mig til at have kjoler på igen. Især stramme kjoler. Så jeg har skruet lidt op for træningen og de lange gåture med barnevognen her på det sidste, siger Sarah Grünewald, der ud over sit job som værtinde i Vild med dans også er skuespillerinde i tv-serien "Tomgang".

Sarah Grünewald har sønnen Luis sammen med sin mand Rasmus Backhaus.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip