Se Adeles hudløst ærlige selfie: Sådan ser jeg ud uden makeup

De fleste store stjerner er ikke meget for at vise sig frem helt natural - uden makeup, stylet hår og nøje udvalgt tøj. Men i disse dage skiller ‘Hello’-sangeinden sig ud ved at have delt et billede og en video på sociale medier, der afslører, hvordan Adele ser ud de lange øjenvipper, den kraftige farve på læberne og det tykke lag pudder.

De ærlig billeder har høstet hundredtusinde af likes på Instagram, hvor det også vælter ind med positive kommentarer. 28-årige Adele hyldes for at vise sig frem, som hun er skabt.

Læs også: Adele hacket: Private billeder spredt på nettet

Adele har delt billederne for at vise, at hun er ramt af en god omgang forkølelse, der desværre har sat en stopper for hendes musikalske udfoldelser i disse dage.

I videoen beklager verdensstjernen med røde øjne og hæs stemme overfor sine fans, at hun måtte aflyse en koncert i Arizona i USA på grund af snot og slim.

- Jeg er så ked af det. Jeg har været forkølet i et par dage, og jeg har presset for meget på. Jeg gennemførte mit show i går, og jeg elskede det, men det var for meget, og min forkølelse er blevet værre. Selv hvis jeg gennemførte showet, ville det ikke være ret godt. Jeg er meget ked af at skuffe jer, og jeg ved, at nogle er fløjet ind for at se showet. Det er det sidste, jeg ønsker, men jeg er nødt til at passe på mig selv, lyder det fra den syge Adele i videoen.

Læs også: Adele vil tage 5 års pause fra musikken: Har brug for mere tid med sønnen

Forståelsen for Adeles beslutning om at blive under dynen er stor, fremgår det af kommentarerne på Instagram, hvor 'god bedring' går igen og igen.

Kan du genkende sangerinden, der er plaget af sygdom, på billedet og i videoen?

Se billedet af Adele, der har fået knap 500.000 likes på Instagram på 12 timer:

 

Et billede slået op af @adele den

17. Aug 2016 kl. 2:22 PDT

Se videoen, der er blevet set over 4,2 millioner gange på Instagram på 10 timer:

 

En video slået op af @adele den

17. Aug 2016 kl. 3:41 PDT

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip