Seere raser efter dokumentar om Jason Watt: ‘Du er en dårlig far og arrogant’

Foto: DR pressefoto

Tidligere racerkører Jason Watt bliver kritiseret voldsomt af mange seere efter dokumentar om sønnens racerdrømme.

Det faldt mange seere for brystet, da DR- dokumentaren ‘Jason og Noah - En chance til’ rullede over skærmen i går aftes. 

I dokumentaren følger kameraerne sønnen Noah Watt og faren Jason Watt, hvor sønnen bliver trænet af sin far under 2016 sæsonen i gokart, hvor sønnen står til at vinde EM, skriver seoghoer.dk.

Men forholdet som far-søn og træner-racerkører slider på forholdet mellem de to og familien generelt.  

Læs også

Far deler uskyldigt billede af sin kone og børn – udløser voldsom debat på Facebook

I dokumentaren kunne man høre, at radioværtinden Mai-Britt Vingsøe, der er Jason Watts ekskone og mor til Noah Watt – ikke var enig i den måde, som Jason Watt pressede sin søn til bedre resultater på banen.

- Jason er en hård coach. Han glemmer at være far først. Det er en svær balancegang, og når han vælger at være coach selv, så sætter han sig satme også på øretævernes holdeplads som far, sagde Mai-Britt Vingsøe i dokumentaren mandag aften. 

Det har Jason Watt også fået at føle på den hårde måde, og mange seere mener da heller ikke, at det lykkedes i udseendelsen. 

Foto: DR pressefoto

- Jeg har mistet respekten for Jason efter hans opførsel. Sorry, skriver Maria Wenneberg Grandt. 

- Jeg synes overhovedet ikke om den måde han opføre sig på. Magen til arrogante temperamentsfulde mand og fordi han ikke selv kan udleve drømmen skal hans søn da ikke det igennem, skriver Linda Zingenberg Salewski i en kommentar til programmet på Facebook.

- Synd når en far udlever sine drømme igennem sin søn når han ikke længere kan præstere.  Men stort dilemma når der skal skelnes mellem egne og sønnens drømme samt dilemmaet far og træner, skriver Hanne Letzius Rasmussen.  

Læs også

30-årige Christoffer var træt af sin lejlighed: Byggede cykelhus på 3 kvadratmeter

- Min tidligere store sympati for den altid smilende og super positive Jason Watt fik sig godt nok et hak i tuden går, da man så den anden side af medaljen - stakkels søn med et alt for stort pres på sine unge skuldre - 'han må ikke skuffe Far' skriver Inger Bjerregaard Davidsen. 

Selv påpeger Jason Watt også, at familielivet i den grad bliver påvirket af motorsporten: 

- Motorsport er ikke en familiesport, der bringer os sammen. Den skiller os nærmest ad. Vi har et megaanstrengt forhold, det har vi altså, forklarede Jason Watt om forholdet til sin ekskone i DR-dokumentaren. 

Se selv klippet og alle kommentarerne her: 

Seksårig vækker stedfaren og spørger, hvorfro der ligger en fremmed mand i sin seng - så går sandheden op for moren, da hun ser pigens ben.

Dagens Gossip