Silas Holst fyret fra Vild med dans: Dette skal jeg lave i stedet

Når den næste sæson af Vild med dans ruller over skærmen, bliver det uden Silas Holst. Den landskendte danser skal lave noget helt andet i stedet.

Det er et samlingspunkt, der kan bringe familier sammen foran fjernsynet hver fredag, når spotlyset bliver rettet mod dansegulvet i TV 2's populære underholdningsprogram Vild med dans. 

Men når en ny sæson af det populære danseprogram vender tilbage til efteråret, kommer mange seere til at kigge langt efter Silas Holst, der ikke vil være at finde blandt de dygtige dansere.

Produktionsselskabet bag Vild med dans, Mastiff TV, har nemlig valgt den populære dansestjerne fra til fordel for andre dansere, hvilket Silas Holst er dybt skuffet over. 

- Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er 'ikke nødvendig' i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket, skriver Silas Holst i en opdatering til sine følgere på Instagram.  

Og 'brudet' med 'Vild med Dans' er ikke sket, som stjernen havde håbet på. 

- Det, der dog irriterer mig, er, at jeg fra deres (tv-selskabets, red.) side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side. Men blev i dag i telefonen mødt med et 'nå ja, vi glemte vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig', skriver en åbentlyst skuffet Silas Holst i sit opslag. 

Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave @vildmeddans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket. @mastifftvdk (produktionsselskabet) skal selvfølgelig sætte det hold de mener er det rigtige og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde. Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til istedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et "nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig." Og igen - det er helt fair at lave det uden mig (😂😂) men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig. Men fred være med det.. værre ting sker i verden 😉 det blev til seks dejlige år med seks FANTASTISKE partnere!! Men tak til alle jer for alle jeres søde ord og spørgsmål angående min mulige deltagelse. DE er værdsat!! Og jeg håber vi ses i teatermørket 😘👍

A post shared by Silasholst (@silasholst) on

 
Læs også

Alexandra dropper Danmark

I stedet vil den populære danser nu fokusere på sine to restauranter i efteråret. 

- Jeg tager på en god lang tur, og så skal jeg passe mine restauranter, siger Silas Holst til Billedbladet.

I de senere år har den folkekære danser medvirket i et hav af musicals - blandt andet ‘Grease’, ‘Dirty Dancing’ og ‘Saturday Night Fever’, og selvom han ikke skal være med i ‘Vild med Dans’, så bliver der rigeligt at se til for dansestjernen. 

I oktober sidste år åbnede han sin første vegetariske burgerrestaurant i København, hvor han både står bag disken og underviser et dansehold i restaurantens lokaler, og siden har han åbnet en restaurant mere. Og det er altså det arbejde, han nu vil fokusere mere på. 

Derudover holder han også foredrag, og derudover kan man til tider opleve ham spille sammen med bandet Silas Holst & The Flamingo Orchestra.  

Geggos kontante besked til fans: Stop med at skrive til mig om mine hvalpe

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip