Skandale-Bendtner laver selvmål igen: Smed tjener i havnen

Det gik ikke stille for sig, da landsholdsspilleren Nicklas Bendtner og hans venner

for nylig spiste frokost på en restaurant langs vandet i København. Pludselig smed Bendtner og en ven den mandlige tjener i havnen med et ordentlig pjask, skriver Se og Hør.

Kort inden den 24-årige tjener røg en tur i vandet med bilnøgler og mobiltelefon i lommen, skulle han have takket nej til shots fra den feststemte Bendtner og resten af selskabet, og det var ifølge sladderbladet det, der udløste det ufrivillige møde med havnevandet.

Læs også: Se billederne: Her er Bendtners smukke nye model

Få dage efter episoden skulle 28-årige Bendtner og vennen, der var med til at kaste tjeneren i vandet, have været forbi restauranten og undskylde overfor tjeneren.

Restaurantindehaveren og tjeneren har bekræftet historien over for Se og Hør, men deres version er, at det hele bare var for sjov, og derfor er sagen heller ikke meldt til politiet. Ingen af dem har yderligere kommentarer. Hovedpersonen selv vil ikke kommentere sagen.

Nicklas Bendtner, der før har været i mediernes og politiets søgelys på grund af spritkørsel, vold, boxershorts osv, selvtræner for tiden på KB’s anlæg, fordi han er klubløs.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip