Stor ærgrelse på Amalienborg: Grevinde Alexandra bærer rundt på kongeligt million-diadem

Grevinde Alexandra formåede i sidste måned at sælge sin pragtvilla på Svanemøllevej i København for svimlende 23 millioner kroner.

Boligsalget gav den tidligere prinsesse mulighed for at stikke masser af millioner i baglommen, og intet tyder derfor på, at 52-årige Alexandra ender i pengeproblemer.

Hvis grevinden alligevel skulle komme i økonomiske problemer, så har hun et diadem til en værdi af flere millioner kroner i baghånden.

Ifølge Se & Hør er hovedsmykket årsag til en 'dårlig stemning' mellem grevinden og kongehuset.

Læs også: Alexandra vil skabe sig en helt ny karriere

Det populære sladderblad skriver, at dronningen til stor ærgrelse må se i øjnene, at den tidligere svigerdatter nu er ejermand af det historiske diadem.

Dronning Margrethe fik diademet af sin far i 18 års fødselsdage – en fornem gave, da diademet blev fremstillet i Paris i 1912 til dronning Alexandrine.

I forbindelse med brylluppet mellem prinsesse Alexandra og prins Joachim i 1995 valgte dronningen at give det kostbare smykke til sin nye svigerdatter.

Det diamantklædte smykke forlod kongefamilien i forbindelse med skilsmissen mellem Alexandra og prins Joachim.

Til Se & Hør forklarer kongehusekspert Sebastian Olden-Jørgensen, at Alexandra fik ejerskab over diademet, da dronnigen ikke spekulerede over, om der mon kunne vente en skilsmisse ude i fremtiden.

- Forgyldelsen af Alexandra virker akavet, men det er svært at kritisere Alexandra. Skylden for det akavede falder i dette tilfælde tilbage på giveren – nemlig kongehuset, siger Sebastian Olden-Jørgensen til Se & Hør.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip