Tine fra Landmand søger kærlighed: Willi havde en kæreste i forvejen

Willi fra Landmand søger kærlighed havde angiveligt en kæreste, mens han deltog i programmet. Foto: TV 2

Willi trak sig fra 'Landmand søger kærlighed', fordi han ikke var tiltrukket af kvinderne. Men det var måske ikke den eneste grund, lyder det nu fra én af hans dates i det populære program.

I sidste uges afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ kunne man se, hvordan sønderjyske Willi overraskede alle og trak sig fra optagelserne med øjeblikkelig virkning - i øvrigt som den første landmand i programmets historie. 

Den 49-årige landmand opgav ifølge eget udsagn at finde kærligheden i det populære datingprogram, fordi han ikke var tiltrukket af de tre kvinder, som han havde udvalgt.

Men det var måske ikke den eneste grund til, at Willi valgte at trække sig fra programmet. I hvert fald ikke hvis man skal tro Tine, der var en af de kvinder, som Willi ikke længere ønskede at date.

Det skriver Se & Hør.

Læs også

Landmand dropper jagten på kærligheden: ‘Der er ikke nogen, der tænder mig’

Da Tine var kommet til hjem igen, fik hun nemlig en overraskende besked:

- Efter at vi kom hjem, fik jeg at vide, at han faktisk havde en kæreste under optagelserne. Det var en bekendt, der skrev det til mig, fortæller Tine, som var én af de sidste tre kvinder på Willis hold, til Se & Hør.

Hun fortæller desuden, at hun godt kunne mærke, at der ikke var meget interesse fra Willis side, hvilket hans drastiske beslutning om at trække sig fra ‘Landmand søger kærlighed’ da også bekræftede:

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

- Der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg bliver nødt til at melde fra, lød Willis forklaring til Lene Beier, som er vært på TV 2-programmet.

Meldingen kom efter en gruppedate, hvor Willi havde været ude at danse med de tre kvinder Larissa, Tine og Lone, som han havde valgt at date, efter at have læst deres breve.

Se & Hør har kontaktet Willi og spurgt ham, om det er sandt, at han havde en kæreste under optagelserne til programmet. Det ønsker Willi dog ikke at svare på, ligesom han heller ikke har lyst til at svare på andre spørgsmål om 'Landmand søger kærlighed'.
 

LÆS OGSÅ: Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

LÆS OGSÅ: Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

LÆS OGSÅ: Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

LÆS OGSÅ: Bliv klar til stranden: Ny teknologi skal gøre det nemt og sikkert at fjerne håret permanent

LÆS OGSÅ: Forskere afslører: Sådan fjerner du poser under øjnene

LÆS OGSÅ: Tidlig udløsning? Ny løsning er kommet til Danmark

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip