Udskyder forestilling: Iben Hjejle er sygemeldt på ubestemt tid

Arkivfoto: Polfoto/Jan Dagø

Den populære skuespillerinde har fået stress.

Skuespillerinden Iben Hjejle er blevet sygemeldt med stress på ubestemt tid. Derfor har Bremen Teater besluttet sig for at rykke deres forestilling ‘Privatliv’ til år 2017.

Det skriver Bremen Teater i en pressemeddelse.

- Stress er desværre blevet en folkesygdom, og nu er det så min tur til at blive ramt. Det er derfor med tungt hjerte, at jeg er nødt til at trække mig fra forestillingen ‘Privatliv’, som var og er et drømmeprojekt med et drømmehold, lyder det fra Iben Hjejle.

Læs også

Geggo og kæresten har store nyheder: ‘Gud, hvor jeg glæder mig’

Udover Iben Hjejle er skuespillerne Cyron melville, Sara Hjort Ditlevsen og Dejan Cukic at finde på forestillingens rolleliste.

‘Privatliv’ er en komedie fra 1930 om ægteparret Amanda og Elyot, som hverken kan leve med eller uden hinanden. I denne udgave er det Iben Hjejle og Dejan Cukic, som skal spille disse roller.

Læs også

Derfor forsvandt Malou Stella pludselig fra ‘De unge mødre’ og ‘Mig og min mor’

Det var egentlig planen, at forestillingen skulle have haft premiere i oktober, men nu er den som sagt blevet udskudt til næste år.

45-årige Iben Hjejle kan i øjeblikket opleves som hovedrollen i TV 2-serien Dicte og er derudover kendt fra en række danske film og serier.

 

Dagens Gossip